Detacheren zorg Friesland

Detacheren in de zorg in Friesland is de beste manier om veel ervaring op te doen binnen verschillende disciplines. En door bij Corparis te komen werken, ontvang jij de zekerheid van een dienstverband. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder of neem contact met ons op.

Wat is detacheren?

Detacheren houdt in dat je aan een bedrijf wordt uitgeleend voor een bepaalde opdracht of tijdsduur. Je staat overigens bij ons onder contract, waardoor je de voordelen van een dienstverband ontvangt. Wij helpen je met het vinden van een geschikte opdracht en kijken daarbij niet alleen naar de functie-eisen. We proberen ook ervoor te zorgen dat jij je wensen en ambities kan uitvoeren bij een opdrachtgever.

Persoonlijke begeleiding

Naast dat we je helpen een opdracht te vinden, blijven we persoonlijk contact onderhouden. Wij zijn er om jou te begeleiding. Daarom beginnen we altijd met een persoonlijk gesprek nog voordat we je voorstellen aan een opdrachtgever. Wij onderhouden ook persoonlijk contact met de opdrachtgevers. Op deze manier kunnen we goede matches maken en snel inspringen bij conflicten. Maar ook tijdens je detacheringsproces houden we contact met je. Zo kunnen we je helpen waar nodig. of je nu een vraag hebt of misschien niet helemaal op je plek zit. Je kan ons altijd bellen voor hulp.

Ontwikkeling

Jij bepaalt je carrière, maar wij kunnen je helpen. We geven namelijk trainingen en workshops over allerlei aspecten. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe wet- en regelgeving of hoe je om moet gaan met stress. Zowel persoonlijke als professionele groei vinden we belangrijk. Jij bepaalt welke trainingen je wilt volgen via onze Academy of Campus. Wil jij andere professionals ontmoeten? Kom dan eens naar onze netwerkborrels.

Solliciteer nu

Wil jij starten met detacheren in de zorg in Friesland? Solliciteer dan op een van de vacatures. Na ontvangst van je sollicitatie zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen. Liever eerst meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op.