Detacheren Utrecht

Detacheren in Utrecht, waarom zou je dat gaan doen? Detacheren houdt in dat je bij verschillende bedrijven een opdracht kan uitvoeren. Nadat een opdracht is afgelopen, kom je terecht bij een ander bedrijf. Zo kan jij veel ervaring op doen. En werken bij Corparis biedt jou daarnaast zekerheid.

Detachering bij Corparis

Als jij bij ons komt werken, dan zorgen wij er voor dat je altijd werk hebt. Door ons grote netwerk hebben we altijd wel ergens plek. Om er voor te zorgen dat jij jezelf kan ontwikkelen, plaatsen we je bij opdrachtgevers die overeen komen met jouw wensen en ambities. Zo kun jij zorgeloos en met zekerheid veel ervaring opdoen. Daarnaast zijn we er om je te begeleiden tijdens je detachering en helpen we je bij geschillen.

Detacheren

Het principe detacheren houdt in dat je ‘uitgeleend’ wordt aan een bedrijf. Hier kun jij dan een bepaalde functie of opdracht uitvoeren. Vaak staat dit gebonden aan een tijdsduur. Je blijft overigens wel bij ons onder contract staan. Wij regelen dus werk voor je maar ook de (loon)administratie. Er wordt een overeenkomst afgesloten tussen alle partijen dat geldt als contract. Je bent dus gewoon verzekerd tijdens je werk.

Professionele ontwikkeling

Naast dat je veel leert tijdens je opdrachten, helpen we je een stapje verder te gaan. Wij bieden namelijk verschillende workshops en trainingen aan via onze eigen Campus en Academie. Tijdens de trainingen bespreken we onderwerpen binnen het vakgebied. Op deze manier kun jij je kennis verbreden of verdiepen. Ook worden er cursussen gegeven over persoonlijke ontwikkeling. En ben je welkom bij onze netwerkborrels. Natuurlijk staan we ook voor je klaar bij andere vragen of als je een switch wilt maken. Kortom: alles om er voor te zorgen dat jij als professional niet stil staat tijdens je carrière.

Zet de volgende stap

Wil jij een carrière opbouwen door detacheren in Utrecht? Solliciteer dan snel op een van onze vacatures. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.