Detacheren

Ga je de volledige reis bij ons aan, dan kom je bij ons op detacheringscontract. Je komt te werken voor verschillende opdrachtgevers en hebt de garantie van een langdurig/vast dienstverband. Jouw ontwikkeling staat altijd op nummer 1. Het doel? Jou op een hoger niveau laten uitstromen dan toen je bij Corparis binnenkwam.

  • Op projectbasis een kijkje nemen in verschillende keukens
  • Loopbaanbegeleiding
  • Vakspecifieke trainingen volgen via onze Academie
  • Je netwerk vergroten door kenniscafés en andere evenementen

ZZP

Ben je zzp’er? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Door ons brede netwerk over het hele land weten wij waar vraag is naar versterking. Wij nemen de zoektocht voor je uit handen, zodat jij je blijft focussen op wat je het liefste doet. Je zit nergens aan vast; wanneer je een geschikte opdracht hebt gevonden, zijn wij tijdelijk uit beeld, klaar om jou de volgende keer opnieuw te faciliteren.

Werving en selectie

Bij werving en selectie word je rechtstreeks geplaatst bij een opdrachtgever. Wij hebben een bemiddelende functie en weten precies wat jij als kandidaat zoekt en wat de opdrachtgever belangrijk vindt. Daardoor is de kans op een match erg groot. Wij beschikken over exclusieve vacatures en hebben een goede band met de opdrachtgever, waardoor er vaak meer mogelijk is.