Klanten

Je staat voor grote uitdagingen – bijvoorbeeld op het gebied van verduurzaming, klantgerichtheid of kosten in de hand houden. Maar heeft je organisatie de slagkracht om deze uitdagingen aan te gaan? Zijn je teams goed bezet en stabiel? Heb je ervaring, competenties en energie in huis om te doen wat nodig is?

 

Met Corparis sta je sterk. We hebben uitzonderlijk goede professionals in Zorg & Wonen. Met een  landelijk dekkend netwerk zijn we altijd dichtbij. Wij bieden ook organisatie-oplossingen zoals opleidingen in de Corparis Academie en gerichte recruitmentprogramma’s.

Impact met Corparis

De beste mensen

Door individuele coaching en een toegesneden opleidingsprogramma hebben onze professionals altijd up-to-date kennis in huis. We hebben professionals van elk niveau: van junior tot senior.

Thuis in Zorg & Wonen

We weten wat er speelt bij corporaties en zorginstellingen. Dat geldt natuurlijk voor onze professionals en ook voor de recruiters en consultants!

Altijd dichtbij

Met ons regionaal netwerk bieden we landelijke dekking, dus ook buiten de randstad. We gaan voor een sterke samenwerking – want zo komen we tot de beste oplossingen.

Dit is wat klanten vertellen

Ymere

 

Ymere zorgt voor betaalbare woningen voor mensen met een bescheiden inkomen. Tegenwoordig heeft het verduurzamen van hun bestaande en nieuwe woningen een grote impact op hoe ze te werk gaan.

 

LEES MEER

Nieuws

5

Webinar ZZP’er in de zorg – nieuw

1 augustus 2022
Heb jij je altijd al afgevraagd hoe het is om als ZZP'er in de zorg te werken? Maar weet je niet hoe het werkt met praktische zaken als verzekeringen en het vinden van opdrachten? Schrijf je dan in voor deze webinar! ...Lees meer