Vacatures Corparis

Wil je ruimte om te groeien en aan de slag met grote uitdagingen bij woningcorporaties en zorginstellingen? Bekijk de vacatures hieronder!

Verpleegkundig Specialist Verslavingszorg

Branche : Zorg
Regio : Noord Brabant

Voor een organisatie in de regio Eindhoven zijn wij op zoek naar een verpleegkundig specialist GGZ binnen de verslavingszorg. Binnen deze functie vervul je een dynamische en verantwoordelijke rol als regiebehandelaar in het behandelproces van de cliënten. Je behandelt volwassenen met verslavings- en co-morbide problematiek in zowel klinische als ambulante settingen. De werkzaamheden bestaan o.a. het verzorgen van intakegespreken en spreekuren, het beoordelen van screeningsgesprekken, farmacotherapie, het herkennen en analyseren van symptomen van de patiënt en het adviseren en begeleiden in het zorgproces. Daarnaast het geven van voorlichtingen aan patiënten en collega’s en het verbeteren van de kwaliteit van de zorg binnen de afdeling. Je komt te werken in een multidisciplinair team dat bestaat onder andere uit meerdere psychiaters, klinisch psychologen, GZ-psychologen, verpleegkundig specialisten, verslavingsarts, psychologen, sociotherapeuten en counselors. Bij deze organisatie kan je direct in dienst of je kunt Via Corparis werken op basis van ZZP en detachering. Bij Corparis doe je snel ervaring op en mag je kosteloos gebruik maken van onze academie waar veel mooie trainingen in staan. Ook hebben wij een ruim scholingsbudget zodat jij je geaccrediteerde trainingen kan behalen!

Recruitment Consultant

Branche : Kantoor
Regio : Utrecht

Met een gezonde drive werf en selecteer jij de beste mensen voor onze opdrachtgevers. Je hebt contact met toonaangevende opdrachtgevers en spreekt de beste kandidaten. Je weet als geen ander de juiste kandidaat naar je toe te trekken en aan je te binden. Je hebt oog voor zowel skills als de mens die zich wil blijven ontwikkelen. Je volgt de ontwikkelingen en trends in de markt en speelt daar proactief op in. Corparis is hét wervings-, selectie- & detacheringsbureau op het gebied van Wonen & Zorg. Met een landelijke dekking ontzorgen wij dagelijks tientallen organisaties. Klanten roemen ons om onze energieke en frisse mensen, met typisch Corparis-DNA en veel kennis van de markt en de materie. Onze professionals leveren altijd kwaliteit. Wij investeren dan ook veel in onze mensen en faciliteren constant in de ontwikkeling van hun unieke talenten. Corparis mensen staan nooit stil maar bewegen altijd naar de beste versie van zichzelf. Voor het realiseren van onze ambities zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s met het DNA dat bij ons als werkgever past. Qua werkwijze betekent dit dat we inzetten op ontwikkeling, verbetering, flexibiliteit, maar wel met duidelijke afspraken. De persoonlijke benadering staat bij ons met stip bovenaan.

GZ-Psycholoog

Branche : Zorg
Regio : Limburg

Als GZ-psycholoog heb je te maken met zeer diverse problematiek binnen de ouderenzorg en GGZ. Je begeleidt en superviseert collega-basispsychologen. Je richt je op het bieden van professionele, persoonlijke en uitstekende zorg en je let hierbij goed op de wensen van de cliënt. Bij Corparis krijg je de ruimte en de mogelijkheden. Je kan in de ouderenzorg en de GGZ aan de slag. Ouderenzorg: Je werkt vooral met kwetsbare ouderen, op afdelingen zoals Psychogeriatrie, Somatiek en Geriatrische Revalidatie. In jouw functie als GZ-psycholoog diagnosticeer, begeleid en behandel je de bewoners. Je formuleert behandelplannen en communiceert met de betrokkenen. Je werkt binnen een multidisciplinair team en hebt hierin een adviserende rol. Je bent verantwoordelijk voor de diagnostiek en behandeling en je geeft supervisie aan basispsychologen en GZ-psychologen in opleiding. Psychiatrie: Je kan aan de slag in de basis GGZ, specialistische GGZ of de langdurige GGZ. Je kan zowel met kinderen en jeugd werken als met volwassenen en ouderen. De problematiek varieert van niet complex tot zeer complex. Als GZ-psycholoog diagnosticeer en behandel jij cliënten met psychische stoornissen en problemen in de levenssfeer. Jij bent regiebehandelaar. Je stelt zelfstandig een behandelplan op en voert deze uit. Je voert intakegesprekken en interpreteert psychodiagnostisch onderzoek. Daarnaast begeleid en superviseer je basispsychologen en GZ-psychologen in opleiding.

Klinische Psycholoog

Branche : Zorg
Regio : Noord Brabant

Als Klinisch Psycholoog houdt u zich bezig met complexe psychische problemen. U bent met alle kennis van de psychiatrische wetenschap in staat ernstige psychiatrische aandoeningen te diagnosticeren en op te lossen en bent u bevoegd om psychotherapie toe te passen. Daarnaast heeft u supervisie over en begeleid u collega’s die in opleiding zijn tot GZ-psycholoog, Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut. Daarnaast helpt u ook mee met het ontwikkelen en verbeteren van behandelmethoden, diagnostiek en observatie. Wanneer u aan de slag gaat via Corparis geeft u dat naast een leerzame werkplek ook vrijblijvend loopbaanbegeleiding en trainingen gericht op uw persoonlijke ontwikkeling. Op basis van uw wensen en behoeften kunnen wij u begeleiden in een volgende stap in uw carrière. Corparis voorziet u van een objectief beeld van de arbeidsmarkt, vacatures en mogelijkheden op korte en lange termijn.

Psycholoog Ouderenzorg

Branche : Zorg
Regio : Utrecht

Waar je ook naar op zoek bent, bij Corparis krijg je de ruimte en de mogelijkheden op basis van jouw wensen en ambities. Via Corparis ga je in de ouderenzorg aan de slag met de doelgroep PG (psycho geriatrisch), langdurige zorg of geriatrische revalidatie. Je verricht (neuro)psychologische diagnostiek, je geeft advies aan de zorgteams en familieleden over de benadering van de cliënt en je voert psychologische behandelingen. In veel zorginstellingen ben je lid van een multidisciplinair team. Bij Corparis doe je snel ervaring op en word je goed begeleid in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je werkt vooral met kwetsbare ouderen, op afdelingen zoals Psychogeriatrie, Somatiek en Geriatrische Revalidatie. Takenpakket van de Ouderenzorg: Je verricht psychologisch onderzoek, doet observaties en begeleidt de ouderen. Je stelt een behandelplan op en adviseert de zorgteams hierover. Je informeert de patiënt en hun relaties op tijd over het zorgproces. Je bent samen met jouw collega's dagelijks bezig om de beste zorg te leveren en het de bewoners zo comfortabel mogelijk te maken. Voor een vliegende start én om je optimaal te ondersteunen in je nieuwe baan binnen de ouderenzorg krijg je de mogelijkheid om een ontwikkelpad te volgen. Dit ontwikkelpad bestaat uit absolute aanraders die je helpen om je functie goed uit te oefenen. Een kleine greep uit het ontwikkelpad zijn trainingen als: “wet zorg en dwang”, “depressie/rouwverwerking” en “omgaan met veeleisende families”. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om verdiepende uitstapjes te maken, en extra trainingen volgen als “scholing neuropsychiatrie” en “psychofarmaca”. Aan deze trainingen zitten geen extra kosten verbonden als je bij Corparis in dienst treedt en gedetacheerd wordt. Je mag aan alle trainingen in het ontwikkelpad deelnemen, maar het is geen verplichting. Wij bieden: • Ontwikkelingsmogelijkheden door middel van de Corparis Academie; • Inschaling conform CAO VVT; • Groot netwerk met zorgprofessionals; • Leuke activiteiten met collega’s.

Laden