Corparis zorg video

Zorg

Als zorgprofessional bij Corparis bieden wij je de mogelijkheid om je te specialiseren in datgene waar jij voldoening uithaalt. Je wordt onderdeel van toonaangevende organisaties en werkt aan afwisselende projecten. Meerdere keren per jaar kun je deelnemen aan intervisiebijeenkomsten om met collega’s te leren van vragen en problemen uit de dagelijkse werkpraktijk.

Wonen

De afwisselende omgeving binnen de sector wonen vraagt om kennis en doorzettingsvermogen. Je hebt te maken met verschillende sociale doelgroepen, diverse problematieken en een continu veranderende wet- en regelgeving. Als leergierige professional deins je hier niet voor terug.

Jij staat centraal

Ongeacht de sector waarin je werkzaam bent, is één ding altijd hetzelfde binnen Corparis: jij staat bij ons centraal.

Wij vinden het belangrijk dat onze professionals de ruimte krijgen om zichzelf in de juiste richting te bewegen. Om de kwaliteit en het gedachtegoed van Corparis te waarborgen, faciliteren wij graag in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij creëren de mogelijkheden, maar het initiatief en de verantwoordelijkheid liggen bij jou als professional.