Na een lange opleiding is het fijn dat je nu echt aan de slag kan. Je blijven ontwikkelen is een topprioriteit. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Bij Corparis bieden we vrijheid, kansen en ruimte om te groeien. We maken samen een persoonlijk groeiplan. Een ontwikkelingstraject waarin uitdagende interimopdrachten en toegesneden opleidingen jou verder brengen.

Starters kiezen voor Corparis

Persoonlijk groeiplan

Een groeiplan dat helemaal op jou is toegesneden. Met duidelijke afspraken over rol, opleidingen, ervaringen die je op wil doen en begeleiding. Je bent niet de eerste: al meer dan 1000 mensen hebben al een traject succesvol afgerond!

Werk met impact

Jouw wereld is groter dan jezelf. Je wilt dat terugzien in je werk en elke dag merken dat jij impact hebt.

Toegesneden opleidingen

Je vakinhoudelijk blijven ontwikkelen. En ook als persoon sterker staan. Corparis biedt een uitgebreid scala aan opleidingen en trainingen die jou helpen de volgende stap te maken.

Werken bij Corparis

Traineeship: Woningcorporaties

 

Een keer per jaar gaat de Traineeship Woningcorporaties bij Corparis van start! Ben jij net HBO afgestudeerd en toe aan een vervolgstap in jouw carrière? Wil jij graag het verschil maken binnen een organisatie en jouw ‘maatschappelijke’ steentje bijdragen? Dan is het Traineeship Woningcorporaties wat voor jou!

 

PLAN EEN INTAKE

Traineeship: Starten als dokter

 

Exclusief programma alleen voor studenten geneeskunde.
Het is een uitdaging om tijdens coschappen te ontdekken wat bij je past. Is het omdat je zo leuk samenwerkt met die specialist? Of spreekt de inhoud je juist aan? Of ben je alleen maar aan het werk zonder ruimte voor iets anders? En welke invloed hebben verwachtingen van anderen op jouw keuzes?

 

PLAN EEN INTAKE

De beste trainingen in de Corparis Academie

Motiverende gespreksvoering

 

Hoe ga je om met een patiënt die medicatie weigert of een huurder die structureel te laat betaalt?

 

Leer in deze training hoe je jouw invloed op de besluitvorming van deze personen efficiënt kan inzetten om de kans op gedragsvorming zo groot mogelijk te maken. De ander komt daardoor vaak zelf in actie en dat spaart je tijd en energie.

Ontdek het landschap van (jouw) gedrag


Ben jij er als professional klaar voor om je persoonlijk te ontwikkelen en verder te groeien als collega en als mens? Heb jij zin om echt op ontdekkingsreis te gaan?

 

Dan is de training ‘Op reis in de Wereld van Verschil’ met de methode MapsTell een mooie uitdaging voor jou! Je reist letterlijk door de wereld van verschil, waarin je jezelf beter leert kennen.

Hoe ga je aan de slag?

1. Oriënteer


Wie ben jij en wie zijn wij? Neem contact op voor een afspraak.

2. Verken


Wat zijn jouw wensen en behoeftes? Waarin wil je groeien?

3. Ontvang een voorstel


Tijd om de deal te sluiten op basis van ons prima voorstel en een groeiplan op maat.

4. Op weg!


Ga aan de slag als interim-professional en ontwikkel je verder.

Doe de DNA check

Passen we bij elkaar? Wat is voor jou kwaliteit en klantgericht zijn? En hoe kijk je naar jezelf en naar anderen?

Reisverhalen

Foto 2 - Jenneken

Het Corparis reisverhaal van Jenneken

25 maart 2024
Jenneken is de pensioengerechtigde leeftijd al gepasseerd, maar werkt nog twee dagen in de week als specialist ouderengeneeskunde en regiebehandelaar in de GGZ, via Corparis. Het werk is veel te boeiend en de werkomgeving veel te leuk om er mee op te houden. Lees hier meer over de reis van Jenneken. ...Lees meer

Aankomende evenementen

thumbnail

Traineeship woningcorporaties

20 februari 2024
Afgestudeerd, mijn toekomst ligt open! En nu dan? Meld je aan voor het traineeship woningcorporaties bij Corparis. ...Lees meer