Boudewijn

Basisarts

 

Boudewijn, 34 jaar oud, is arts. Een bijzonder verhaal: hij begon als roeier en studeerde later pas geneeskunde. Boudewijn wilde arts worden omdat hij graag met mensen omgaat en geïnteresseerd is in biologie en natuurkunde.

 

LEES VERDER

Charlotte

Ergotherapeut

 

Charlotte Teunissen, ergotherapeut, werkt en woont in Limburg. Recent is ze aan de slag gegaan bij Corparis als interim professional. Charlotte solliciteerde op een baan bij Meander en besloot de sprong te wagen.

 

LEES VERDER

Esther

Psycholoog

 

Esther, een dertigjarige psycholoog uit Groningen, vertelt over haar ervaringen bij Corparis. Het is een verhaal van groei, ontdekking en verdieping!

 

LEES VERDER

Gitta

Basisarts

 

Gitta, een 28-jarige arts en kersverse moeder, werd geïnterviewd over haar loopbaan en keuzes. Ze begon met haar oorspronkelijke interesse in voeding en gezondheid, maar na een omweg belandde ze in de geneeskunde. 

 

LEES VERDER

Lisa

Ergotherapeut

 

Lisa, een 31-jarige ergotherapeute, vertelt over haar reis met Corparis. Haar verhaal begint twee jaar geleden in Nijmegen. Uiteindelijk verhuisde ze naar Groningen, waar haar pad opnieuw kruiste met Corparis.

 

LEES VERDER