Detachering Woningcorporaties

Via een detacheringsbureau wonen aan de slag gaan bij een woningcorporatie: heb je daar weleens over nagedacht? Als dat zo is, is Corparis wellicht precies wat je zoekt! Wij zijn de partij voor detachering bij woningcorporaties, waar jij kunt kiezen uit een gevarieerd aanbod van uitdagende functies.

Of je nu een doorgewinterde expert bent of juist nog aan het begin van je loopbaan staat, Corparis helpt je graag de ideale woningcorporaties te vinden. Lees verder en ontdek waarom Corparis ook jóuw detacheringsbureau binnen de sector wonen zou moeten zijn!

Corparis: detachering voor woningcorporaties

Corparis is jouw detacheringsbureau voor woningcorporaties. Dit betekent dat jouw carrière, ontwikkeling en welzijn altijd onze hoogste prioriteit hebben! Met ons uitgebreide netwerk van vooraanstaande woningcorporaties door heel Nederland, kunnen we als geen ander de perfecte match maken tussen jou als professional en een functie die perfect aansluit bij jouw wensen en ambities.

Wat wij jou te bieden hebben is échte werkzekerheid, terwijl we je wel steeds voor kortere periodes aan verschillende opdrachtgevers toewijzen. Op deze manier blijf je als gedetacheerde professional flexibel en in beweging, terwijl je toch profiteert van de stabiliteit van een vast dienstverband en gegarandeerde uitbetalingen. Corparis staat aan jouw zijde als professional op het gebied van detachering bij woningcorporaties.

  • Ontvang loopbaanbegeleiding
  • Vergroot jouw netwerk
  • Werken op projectbasis bij diverse organisaties
  • Volg vakspecifieke trainingen

Waarom een detacheringsbureau in de woonsector?

Je vraagt je wellicht af waarom je zou moeten kiezen voor een detacheringsbureau in de woonsector in plaats van rechtstreeks bij een woningcorporatie aan de slag te gaan. Het antwoord is simpel: met detachering kun jij van verschillende woningcorporaties proeven, terwijl je bij ons toch een vaste basis hebt met onze andere gedetacheerde professionals.

Bij Corparis treed je bij ons in dienst, waarna je gaat werken aan verschillende projecten bij diverse woningcorporaties. Dit stelt je in staat om voortdurend je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen, terwijl je verschillende bedrijfsculturen ervaart en altijd weer andere vragen en kwesties meemaakt. Detachering voorkomt dat jij vast komt te zitten in vaste patronen, en dat je zowel als professional als persoon blijft groeien. Op deze manier lever jij dankzij ons detacheringsbureau wonen voortdurend een waardevolle bijdrage aan de woonsector.

detachering woningcorporaties corparis

Hoe ziet het proces rondom detachering bij woningcorporaties eruit?

Het is voor ons bij Corparis erg belangrijk om al onze professionals te kunnen matchen aan een woningcorporatie die bij hen past. Voordat je bij ons aan de slag gaat, doorloop je daarom de volgende stappen van ons detacheringsproces:

  • Je neemt vrijblijvend contact met ons op
  • Tijdens een (digitaal) gesprek bespreken we jouw wensen en ambities om te bepalen of detachering bij jou past
  • Bij een positieve klik ontvang je een contractvoorstel en gaan we op zoek naar een geschikte opdrachtgever
  • Je krijgt toegang tot onze Corparis Academie en je avontuur als professional bij Corparis begint!

Doe de DNA check om te kijken of we bij elkaar passen!

De vrijheid om je te ontwikkelen als professional in de woonsector

Als detacheringsbureau voor woningcorporaties streven wij ernaar om jou jouw carrière in de woonsector te laten vormgeven zoals jij altijd hebt gewild. Daarom kun je via ons aan de slag bij verschillende woningcorporaties en gerelateerde organisaties, die allemaal als doel hebben om de woonbeleving van mensen een stukje aangenamer te maken. Jij behoudt in ieder geval altijd zelf de regie! We vinden het juist belangrijk om jou deze vrijheid te bieden, zodat jij kunt ontdekken wat jou nu echt werkgeluk oplevert. Zo heb je zekerheid, maar zit je nooit vast.

Detacheren: flexibiliteit mét gemoedsrust

Hoewel vrijheid fantastisch is, is enige mate van zekerheid ook van belang. Bij Corparis zorgen we er daarom voor dat je nooit zonder inkomen komt te zitten! Dankzij ons uitgebreide netwerk aan woningcorporaties kunnen we je altijd voorzien van nieuwe uitdagingen die passen bij de visie die jij van jouw carrière hebt. Als gedetacheerde professional geniet je bovendien van een vast dienstverband, ook als er even géén opdracht voor je is. Zo kun jij met vertrouwen werken aan je loopbaan in de woonsector.

Sluit je aan bij Corparis, detacheringsbureau voor woningcorporaties

Wil je zelf ervaren hoe het is om via Corparis gedetacheerd te worden in de woonsector? Zet dan nú die stap en neem contact met ons op! Of solliciteer direct op een van onze vacatures, waarmee ons aanmeldingstraject meteen van start gaat.

Wij gaan graag met jou in gesprek om je eens echt te leren kennen. Bij ons draait het om jouw ontwikkeling en werkgeluk, dus zetten we samen alles op alles om jouw carrière in de woonsector een succes te maken. Meld je nu aan en ontdek hoe jouw leven als woonprofessional eruit ziet met Corparis als jouw metgezel. Corparis verwelkomt je met open armen. Wij zijn jouw partij voor detachering bij woningcorporaties!