Detacheringsbureau zorg

Via een detacheringsbureau in de zorg werken: heb jij dat als zorgprofessional weleens overwogen? Misschien is Corparis dan wel wat voor jou! Wij zijn hét detacheringsbureau in de zorgsector waar jij terecht kunt voor een breed scala aan afwisselende en uitdagende functies buiten het ziekenhuis. Denk hierbij aan de GGZ, ouderenzorg, bedrijfsgeneeskunde of VVT.

Of je nu ervaren bent in de zorg of aan het begin van je carrière staat, wij helpen je graag aan je perfecte match. Lees snel verder om te ontdekken waarom jij zou willen dat Corparis ook jóuw detacheringsbureau in de zorg wordt.

Corparis: jouw detacheringsbureau zorg

Corparis is jouw detacheringsbureau in de zorg. Wat we daarmee willen zeggen, is natuurlijk dat jouw carrière, ontwikkeling en welzijn bij ons altijd voorop staan! Ons uitgebreide netwerk van toonaangevende zorginstellingen, verspreid over heel Nederland, stelt ons in staat om jou als zorgprofessional te matchen met een functie die naadloos aansluit op jouw wensen en ambities.

Onze kracht ligt in het bieden van baanzekerheid, terwijl jij steeds voor kortere tijd bij verschillende opdrachtgevers aan de slag gaat. Zo blijf je als gedetacheerde flexibel en sta je nooit stil, maar geniet je wel van de zekerheid van een vast dienstverband en een vaste betaling. Corparis staat achter je als jouw detacheringsbureau zorg.

  • Ontvang loopbaanbegeleiding
  • Vergroot jouw netwerk
  • Werken op projectbasis bij diverse organisaties
  • Volg vakspecifieke trainingen

Waarom een detacheringsbureau voor jouw baan in de zorg?

Misschien vraag je je af waarom je zou kiezen voor een detacheringsbureau binnen de zorg, in plaats van direct bij een zorginstelling te gaan werken. Dat antwoord is simpel: detachering biedt je de mogelijkheid om afwisseling te ervaren, terwijl je wel een vaste uitvalsbasis mét je mede detacheerders behoudt.

Bij Corparis kom je in dienst, maar werk je op verschillende projecten bij diverse zorginstellingen buiten het ziekenhuis. Hierdoor kun je jouw kennis en vaardigheden steeds verder ontwikkelen, terwijl je voldoet aan de zorgbehoeften van verschillende patiënten. Waar je bij één enkele zorginstelling wat meer vast zou komen te zitten in vaste patronen, kun jij aan de hand van detachering continu blijven leren en groeien. Zo kun jij dankzij ons detacheringsbureau altijd een extra waardevolle bijdrage aan de zorg blijven leveren.

Corparis_web_Image_Reisverhalen

Hoe ziet het proces rondom detachering in de zorg er bij ons uit?

Bij Corparis waar we er zeker van zijn dat we de perfecte match kunnen maken tussen jou en de zorginstellingen in ons bestand. Daarom ziet ons detacheringsproces er als volgt uit:

  • Je neemt vrijblijvend contact met ons op
  • In een (digitaal) gesprek bespreken we je wensen en ambities om te kijken of detachering bij jou past
  • Als het klikt, ontvang je van ons een contractvoorstel en zoeken we vervolgens een opdrachtgever voor je
  • Je krijgt toegang tot onze Corparis Academie en je reis als zorgprofessional bij Corparis begint!

Doe de DNA check om te kijken of we bij elkaar passen!

De vrijheid om je als zorgprofessional te ontwikkelen

Als detacheringsbureau zorg is het ons doel om jou jouw zorg carrière in alle vrijheid te laten vormgeven zoals jij dat wilt. Dat betekent dat je je via ons kunt specialiseren in verschillende zorgtakken, van de ouderenzorg tot de jeugdgezondheidszorg en van de bedrijfsgeneeskunde tot de verslavingszorg.

Buiten het ziekenhuis zijn talloze functies en takken binnen de zorg te ontdekken die staan te springen om leergierige professionals! Hierbij behoud jij altijd de regie! Als gedetacheerde heb jij de vrijheid om verschillende disciplines en instellingen te proeven, zodat jij kunt ontdekken waar jouw werkgeluk vandaan komt.

Detacheren: voor een veilig gevoel

Natuurlijk is vrijheid een fantastisch gevoel, maar je hebt ook enige zekerheid nodig in het leven. Daarom zorgen we er bij Corparis voor dat jij nooit zonder inkomen komt te zitten! Dankzij onze uitgebreide contacten met zorginstellingen kunnen we je steeds voorzien van een nieuwe uitdaging die past bij jouw wensen en behoeften, en als gedetacheerde geniet je bovendien van een vast dienstverband! Zo kun jij met een gerust hart aan je zorgcarrière blijven bouwen.

Meld je aan bij Corparis, detacheringsbureau zorg

Wil je graag zelf alle voordelen ervaren van detachering in de zorg bij Corparis? Aarzel dan niet langer en meld je bij ons aan! Neem contact met ons op of solliciteer op een van onze vacatures, waarlangs je direct in ons aanmeldingstraject belandt.

Ons team staat klaar om met jou in gesprek te gaan, je te leren kennen en samen te werken aan jouw succes in de zorgsector. Bij ons staan jouw ontwikkeling én werkgeluk voorop. Neem de stap en ontdek wat Corparis kan betekenen voor jouw reis als zorgprofessional. Corparis omarmt je. Wij zijn jouw detacheringsbureau zorg!