Vacatures woningcorporaties

Ben jij op zoek naar boeiende vacatures bij woningcorporaties, maar wil je wel flexibiliteit in je professionele leven behouden? Overweeg dan eens om bij Corparis te komen werken!

 

Als detacheringsbureau matchen wij getalenteerde professionals met diverse opdrachtgevers, zodat zij de kans krijgen om zich voortdurend te blijven ontwikkelen. Bij deze woningcorporaties kun jij bijvoorbeeld aan de slag als verhuurmakelaar.

 

Klaar voor de start van jouw nieuwe avontuur? Solliciteer dan vandaag nog op een van onze vacatures bij woningcorporaties! Klik op “Pas filter toe” om de wonen vacatures te bekijken.

Gedragswetenschapper/Orthopedagoog/Psycholoog

Branche : Zorg
Regio : Noord Holland

Je biedt diagnostiek, behandeling en begeleiding aan cliënten met ernstige, matige en lichte verstandelijke beperkingen, vaak in combinatie met somatische, psychiatrische en/of gedragsproblemen. De doelgroep Ouderen is divers en de zorgbehoefte varieert sterk. Elke gedragswetenschapper begeleidt een aantal woningen waar verschillende cliënten wonen. Je hebt oog voor de individuele behoeften van de cliënt en zet gerichte behandeling in wanneer nodig. Je volgt de cliënt gedurende zijn levensloop en bent voortdurend betrokken bij het cliëntsysteem. Jouw rol is voornamelijk mediërend, waarbij je samen met anderen een goed beeld van de cliënt vormt. Het is belangrijk dat je jouw diagnose en advies kunt toelichten aan (persoonlijk) begeleiders, familie van de cliënten en andere direct betrokkenen. Beleidsadvisering en scholing behoren ook tot je takenpakket. Je hebt de mogelijkheid om deel uit te maken van een expertiseteam.

Basispsycholoog Ouderenzorg

Branche : Zorg
Regio : Utrecht

Waar je ook naar op zoek bent, bij Corparis krijg je de ruimte en de mogelijkheden op basis van jouw wensen en ambities. Via Corparis ga je in de ouderenzorg aan de slag met de doelgroep PG (psycho geriatrisch), langdurige zorg of geriatrische revalidatie. Je verricht (neuro)psychologische diagnostiek, je geeft advies aan de zorgteams en familieleden over de benadering van de cliënt en je voert psychologische behandelingen. In veel zorginstellingen ben je lid van een multidisciplinair team. Bij Corparis doe je snel ervaring op en word je goed begeleid in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je werkt vooral met kwetsbare ouderen, op afdelingen zoals Psychogeriatrie, Somatiek en Geriatrische Revalidatie. Takenpakket van de Ouderenzorg: Je verricht psychologisch onderzoek, doet observaties en begeleidt de ouderen. Je stelt een behandelplan op en adviseert de zorgteams hierover. Je informeert de patiënt en hun relaties op tijd over het zorgproces. Je bent samen met jouw collega's dagelijks bezig om de beste zorg te leveren en het de bewoners zo comfortabel mogelijk te maken. Voor een vliegende start én om je optimaal te ondersteunen in je nieuwe baan binnen de ouderenzorg krijg je de mogelijkheid om een ontwikkelpad te volgen. Dit ontwikkelpad bestaat uit absolute aanraders die je helpen om je functie goed uit te oefenen. Een kleine greep uit het ontwikkelpad zijn trainingen als: “wet zorg en dwang”, “depressie/rouwverwerking” en “omgaan met veeleisende families”. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om verdiepende uitstapjes te maken, en extra trainingen volgen als “scholing neuropsychiatrie” en “psychofarmaca”. Aan deze trainingen zitten geen extra kosten verbonden als je bij Corparis in dienst treedt en gedetacheerd wordt. Je mag aan alle trainingen in het ontwikkelpad deelnemen, maar het is geen verplichting.

Basispsycholoog Gehandicaptenzorg

Branche : Zorg
Regio : Zuid Holland

Voor deze rol zijn we op zoek naar psychologen met ervaring binnen de GGZ gehandicaptenzorg of een andere werkplek waar complexe casuïstiek behandelen de dagelijkse gang van zaken is. Bij deze regionale organisatie is goed multidisciplinair kunnen samenwerken een echte must. Collega’s zijn hier gewend om elkaar gevraagd en ongevraagd advies te geven; alles om de beste zorg aan de cliënt te kunnen leveren en elkaars ontwikkeling blijvend te stimuleren. Doelgroepen die voorbij komen zijn o.a. moeilijk verstaanbare mensen en mensen met een lichtelijk verstandelijke beperking. Je kan zowel met jeugd/adolescenten werken als met volwassenen. De problematiek varieert van gemiddeld tot zeer complex. Als psycholoog binnen de gehandicaptenzorg ben jij verantwoordelijk voor het verrichten van diagnostiek en het analyseren van gedrag, gevoel en bewustzijn van de cliënt. Door jouw kennis van de geestelijke gezondheidszorg draag jij bij aan de verbetering van het zorgproces van de cliënten. Je luistert goed naar de behoeften van de cliënt en speelt hierop in. Je informeert en adviseert de cliënt, zijn naasten en andere professionals uit het zorgteam.

Verpleegkundig specialist

Branche : Zorg
Regio : Nederland

Als verpleegkundig specialist verricht je zelfstandig verpleegkundige en medische taken. Je bent eindverantwoordelijk voor het behandeltraject en je neemt taken over van de medisch specialist. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het verzorgen van spreekuren, het herkennen en analyseren van symptomen van de patiënt en het adviseren en begeleiden in het zorgproces. Bij Corparis doe je snel ervaring op in verschillende omgevingen. En als je wilt, kunnen we je ondersteunen in het zelfstandig ondernemerschap. Je kan in de ouderenzorg en de GGZ aan de slag. Ouderenzorg: Je werkt vooral met kwetsbare ouderen, op afdelingen zoals Psychogeriatrie, Somatiek en Geriatrische Revalidatie. Je stelt diagnoses en stelt het behandelplan op. Je bent zelfstandig coördinerend behandelaar van jouw cliënten. Je informeert en adviseert de bewoner en diens familie over de behandeling. Jij schittert in de rol van regiebehandelaar en werkt samen met een multidisciplinair team en een specialist ouderengeneeskunde die altijd voor jou klaar staat met advies. GGZ: Je kan aan de slag in de basis GGZ, specialistische GGZ of de langdurige GGZ. Je kan zowel met kinderen en jeugd werken als met volwassenen en ouderen. De problematiek varieert van niet complex tot zeer complex. Vanuit je rol als regiebehandelaar begeleidt en behandel jij cliënten. Je beoordeelt of de behandeling nog voldoende aansluit, of opname nodig is en of de veiligheid van de cliënt gewaarborgd is. Je hebt contact met naasten en familie en zorgt ervoor dat zij voldoende betrokken zijn bij het herstel. Bij zowel opname als ontslag regel jij de randvoorwaarden. Je geeft jouw eigen functie vorm en blijft in ontwikkeling. Wat wij bieden: • Loopbaanbegeleiding; • Een zeer ruim scholingsbudget; • Toegang tot de Corparis Academie; • Optie voor een leaseauto; • Een groot netwerk van zorgprofessionals; • Leuke activiteiten met collega’s; • Intervisie met vakgenoten.

ANIOS Bedrijfsgeneeskunde

Branche : Zorg
Regio : Utrecht

Als ANIOS ben je verantwoordelijk voor de inhoud van het zorg- en behandelplan van de cliënten die aan jou worden toegewezen. Bij Corparis doe je snel ervaring op en word je goed begeleid in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je kan in verschillende vakgebieden aan de slag, waaronder de bedrijfsgeneeskunde. Als ANIOS binnen de bedrijfsgeneeskunde zorg jij voor de bedrijfsvoering van jouw klanten op het gebied van werk en gezondheid. Je bent bezig met vraagstukken als positieve gezondheid, effectieve maar duurzame inzetbaarheid en verzuimbegeleiding. Wanneer een werknemer zich ziekmeldt, adviseer je de werknemer en ben je verantwoordelijk voor een zo snel mogelijke maar verantwoorde terugkeer op de werkvloer. Verder doe je medische keuringen en heb je een divers takenpakket binnen de arbodienstverlening. Voor een vliegende start én om je optimaal te ondersteunen in je nieuwe binnen de bedrijfsgeneeskunde krijg je de mogelijkheid om een ontwikkelpad te volgen. Dit ontwikkelpad bestaat uit absolute aanraders die je helpen om je functie goed uit te oefenen. Dit zijn trainingen als: “vitaliteit in de spreekkamer”, “aanhouding lichamelijke klachten (ALK) en “motiverende gespreksvoering”. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om verdiepende uitstapjes te maken, en deel te nemen aan trainingen als “neuropsychiatrie” om je kennis op te frissen over het herkennen en behandelen van psychiatrische ziektebeelden. Aan deze trainingen zitten geen extra kosten verbonden als je bij Corparis in dienst treedt en gedetacheerd wordt. Je mag aan alle trainingen in het ontwikkelpad deelnemen, maar het is geen verplichting.

Laden

Vacatures bij woningcorporaties via Corparis: hoe werkt het?

Wanneer jij solliciteert op een van onze vacatures woningcorporaties of gewoon contact met ons opneemt, beginnen we met ons detacheringsproces. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten:

  1.  Je hebt gezien welke vacatures wij aanbieden en hebt besloten dat Corparis bij jou past. Je neemt contact met ons op.
  2.  We gaan (digitaal) met elkaar in gesprek over jouw wensen en ambities. Op basis daarvan bepalen we of Corparis de juiste match voor jou is.
  3.  Nu is gebleken dat het inderdaad een match is, maken we een contractvoorstel voor je op. Je komt in dienst bij Corparis. Vervolgens zoeken we een geschikte opdracht voor je uit onze vacatures woningcorporaties.

Onze vacatures: woningcorporaties die om jou staan te springen

Bij Corparis kunnen we je koppelen aan een breed scala aan functies bij woningcorporaties. Binnen de verschillende opties geven we jou, als professional in de woning- of vastgoedsector, de kans om te ontdekken waar jouw passie ligt. Onze visie is dat jij de regie moet voeren over je eigen loopbaan, dus zorgen we er samen voor dat jouw functies ook echt bij jou passen.

Als het aankomt op onze woonfuncties, kun je denken aan vacatures bij woningcorporaties en woningbouwverenigingen. Je kunt hier werken als verhuurmakelaar, maar bijvoorbeeld ook in de klantenservice cliënten helpen die problemen ondervinden met hun woning. Deze functies zijn dus zeer veelzijdig; neem vooral eens een kijkje tussen onze vacatures woningcorporaties om een beter beeld te krijgen!

vacatures wonen

Matcht jouw DNA met onze vacatures bij woningcorporaties?

Ben jij nu nieuwsgierig geworden naar alle carrièremogelijkheden in de woon- en vastgoedsector? Doe dan de DNA-check om te ontdekken of wij een goede match zijn! Op basis van je uitslag nodigen we je wellicht vrijblijvend uit voor een kennismakingsgesprek, om te bepalen of jij misschien voortaan onze vacatures woningcorporaties kunt komen vervullen.