Vacatures Wonen

Wil je ruimte om te groeien en aan de slag met grote uitdagingen bij woningcorporaties?
Als professional bij Corparis combineer je zekerheid van een contract met de afwisseling van interimopdrachten. Bekijk de vacatures hieronder!

Teamleider Behandelzaken Polikliniek

Branche : Zorg
Regio : Gelderland

In deze functie stuur je het team Polikliniek aan en ben je zelf ook actief als regiebehandelaar. Als meewerkend teamleider heb je een actieve rol in het bewaken en verbeteren van de behandelprocessen en bied je ondersteuning waar nodig. Je draagt bij aan de inhoudelijke nieuwe inrichting van de polikliniek en stimuleert de onderlinge samenwerking. Jij haalt graag het beste in iedere collega naar boven! Dit doe je niet helemaal alleen, je werkt samen met twee andere teamleiders bedrijfsvoering. Daarnaast maak je deel uit van een multidisciplinair team dat bestaat uit psychiaters, GZ-psychologen, klinisch psychologen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen en verschillende collega's in opleiding. Daarnaast werkt er een verpleegkundige op de deeltijd, is er een systeemtherapeut en zijn vak therapeuten verbonden aan de afdeling. De polikliniek heeft in afgelopen jaar een transitie doorgemaakt van behandeling in stoornis- specifieke zorgpaden naar een meer generalistisch team. Dit maakt dat je een diversiteit aan problematiek behandelt; van angst- en stemmingsproblematiek tot ontwikkelingsstoornissen tot aan persoonlijkheidsproblematiek. De behandeling vindt vooral in groepsverband plaats, omdat de instelling overtuigd is van de kracht van groepsbehandeling. Al het bovenstaande creëer je door de belangen van jouw divisie niet uit het oog te verliezen, te spiegelen en te relativeren, veranderingen in te kunnen brengen en flexibel te zijn. Je bent daadkrachtig, een verbinder en draait je hand niet om voor uitdagingen. Voor deze baan zijn wij zowel op zoek naar een tijdelijke kandidaat die de eerste stappen zet, als een kandidaat die het stokje zal overnemen en zich wil binden voor de langere termijn aan de organisatie.

Specialist Ouderengeneeskunde

Branche : Zorg
Regio : Noord Brabant

Als specialist ouderengeneeskunde ben je verantwoordelijk voor de medische behandeling van je cliënten. Vanuit jouw functie en deskundigheid neem je deel aan project- en/of werkgroepen gericht op kwaliteit, ontwikkeling en innovatie. Daarnaast heb je een actieve rol in het opleiden en coachen van AIOS ouderengeneeskunde en verpleegkundig specialisten.

GZ-psycholoog

Branche : Zorg
Regio : Noord Brabant

Als GZ-psycholoog heb je te maken met zeer diverse problematiek binnen de ouderenzorg en GGZ. Je begeleidt en superviseert collega-basispsychologen. Je richt je op het bieden van professionele, persoonlijke en uitstekende zorg en je let hierbij goed op de wensen van de cliënt. Bij Corparis krijg je de ruimte en de mogelijkheden. Je kan in de ouderenzorg en de GGZ aan de slag. Ouderenzorg: Je werkt vooral met kwetsbare ouderen, op afdelingen zoals Psychogeriatrie, Somatiek en Geriatrische Revalidatie. In jouw functie als GZ-psycholoog diagnosticeer, begeleid en behandel je de bewoners. Je formuleert behandelplannen en communiceert met de betrokkenen. Je werkt binnen een multidisciplinair team en hebt hierin een adviserende rol. Je bent verantwoordelijk voor de diagnostiek en behandeling en je geeft supervisie aan basispsychologen en GZ-psychologen in opleiding. Psychiatrie: Je kan aan de slag in de basis GGZ, specialistische GGZ of de langdurige GGZ. Je kan zowel met kinderen en jeugd werken als met volwassenen en ouderen. De problematiek varieert van niet complex tot zeer complex. Als GZ-psycholoog diagnosticeer en behandel jij cliënten met psychische stoornissen en problemen in de levenssfeer. Jij bent regiebehandelaar. Je stelt zelfstandig een behandelplan op en voert deze uit. Je voert intakegesprekken en interpreteert psychodiagnostisch onderzoek. Daarnaast begeleid en superviseer je basispsychologen en GZ-psychologen in opleiding.

(GZ)-Psycholoog

Branche : Zorg
Regio : Noord Holland

Corparis is gespecialiseerd in het begeleiden van medici en paramedici en we hebben een groot netwerk buiten het ziekenhuis, waaronder de ouderenzorg en revalidatiecentra in Amsterdam en ’t Gooi & Vechtstreek. Momenteel hebben we o.a. een vacature bij een verpleeghuis in de Gooi & Vechtstreek, in verband met de invulling van zwangerschapsverlof voor de periode april t/m oktober. We komen graag met je in contact om jouw wensen en ambitie te bespreken. Hierbij is de contractvorm en het aantal uren in overleg. De zorginstelling gaat uit van de vragen, wensen en mogelijkheden van hun cliënten. De locatie waar je komt te werken is gespecialiseerd in geriatrische revalidatiezorg. Er zijn diverse revalidatieafdelingen, een polikliniek voor nazorg, een stroke-unit en dagbehandeling. Daarnaast is er een afdeling voor chronische behandelintensieve somatische- en psychogeriatrische zorg met specifieke expertise op het gebied van CVA en Parkinson. De vakgroep bestaat uit 12 psychologen. Als GZ psycholoog op de GRZ heb je een gevarieerd takenpakket: • Diagnosticeren, begeleiden en behandelen van cliënten/bewoners • Adviseren van het multidisciplinaire team en teambegeleiding geven • Psycho-educatie en begeleiding van mantelzorgers • Supervisie geven aan basispsychologen en GZ psychologen in opleiding begeleiden

Recruitment Consultant

Branche : Kantoor
Regio : Overijssel

Met een gezonde drive werf en selecteer jij de beste mensen voor onze opdrachtgevers. Je hebt contact met toonaangevende opdrachtgevers en spreekt de beste kandidaten. Je weet als geen ander de juiste kandidaat naar je toe te trekken en aan je te binden. Je hebt oog voor zowel skills als de mens die zich wil blijven ontwikkelen. Je volgt de ontwikkelingen en trends in de markt en speelt daar proactief op in. Corparis, wie zijn wij? Corparis is hét wervings-, selectie- & detacheringsbureau op het gebied van Wonen & Zorg. Met een landelijke dekking ontzorgen wij dagelijks tientallen organisaties. Klanten roemen ons om onze energieke en frisse mensen, met typisch Corparis-DNA en veel kennis van de markt en de materie. Onze professionals leveren altijd kwaliteit. Wij investeren dan ook veel in onze mensen en faciliteren constant in de ontwikkeling van hun unieke talenten. Corparis mensen staan nooit stil maar bewegen altijd naar de beste versie van zichzelf. Voor het realiseren van onze ambities zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s met het DNA dat bij ons als werkgever past. Qua werkwijze betekent dit dat we inzetten op ontwikkeling, verbetering, flexibiliteit, maar wel met duidelijke afspraken. De persoonlijke benadering staat bij ons met stip bovenaan. Wat bieden wij jou? • Afwisseling en dynamiek, want geen dag is hetzelfde; • Veel vrijheid om eigen werkzaamheden in te vullen; • Ontwikkelmogelijkheden zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak en aandacht voor vitaliteit. • Goede werk-privébalans en persoonlijke aandacht; • Een enthousiast en gedreven team. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen; • Je wordt goed gefaciliteerd om je werk te kunnen doen dus uiteraard zorgen wij voor een laptop, telefoon en leaseauto; • Een goed salaris passend bij jouw ervaring vanaf € 2.926 bruto per maand; • Een dienstverband van minimaal 32 uur per week.

Laden