Over Corparis

Ruim 15 jaar geleden is onze reis begonnen met twee mensen. Nu zijn we met ruim 300 collega’s onderweg! Bij Corparis draait het vanaf het begin om onze mensen – ze prikkelen en de kans geven zich te ontwikkelen, te groeien. Op deze manier leveren we het allerbeste voor onze klanten. Benieuwd naar de verhalen van onze professionals? Lees de reisverhalen.

 

Wij ondersteunen de ontwikkeling van onze medewerkers met individuele coaching en een uitgebreid opleidingsaanbod in de Corparis Academie. In onze drukbezochte kenniscafés sparren professionals over actuele thema’s.

 

Wij geloven dat onze focus op mensen en persoonlijke groei zich vertaalt in betrokken en gemotiveerde medewerkers. Professionals waarmee we samen met onze klanten de grote uitdagingen aangaan in wonen en zorg. Denk aan bijvoorbeeld de verduurzaming van woningen of het bieden aan betaalbare woningen voor woningcorporaties. Of denk aan de vergrijzing van de bevolking en het oplopende tekort aan medewerkers voor zorginstellingen.

 

Om deze grote uitdagingen aan te gaan, heb je bijzondere en uitzonderlijk goede mensen nodig die werken in effectieve teams. Die de energie hebben om de noodzakelijke veranderingen aan te jagen. En precies die mensen vind je bij Corparis.

Doe de DNA check

Passen we bij elkaar? Wat is voor jou kwaliteit en klantgericht zijn? En hoe kijk je naar jezelf en naar anderen?

Nieuws

Uitnodiging kennismaken (1080 x 1080 px) (3)

3 mei: Kennismaken met werken buiten het ziekenhuis

11 april 2022
Je kijkt ernaar uit om na je studie Geneeskunde aan de slag te gaan. Naast uitdagend werk is je blijven ontwikkelen voor jou heel belangrijk. Maar binnen welke specialisatie wil je aan de slag? En hoe zit het met opleiding en training?  ...Lees meer
Ontdek (1)

Oriënterend loopbaantraject voor geneeskundestudenten

6 april 2022
Het is een uitdaging om tijdens coschappen te ontdekken wat bij je past. Is het omdat je zo leuk samenwerkt met die specialist? Of spreekt de inhoud je juist aan? Of ben je alleen maar aan het werk zonder ruimte voor iets anders? En welke invloed hebben verwachtingen van anderen op jouw keuzes? ...Lees meer