Vacatures zorg

Zoek jij interessante vacatures in de zorg, maar wil je eigenlijk niet te lang aan één werkplek vastzitten? Dan is werken bij Corparis misschien iets voor jou! Als detacheringsbureau matchen wij onze zorgprofessionals aan een grote hoeveelheid veelzijdige opdrachtgevers buiten het ziekenhuis, waarbij jij je continu kunt blijven ontwikkelen. Meteen beginnen met dit proces? Solliciteer dan op een van onze vacatures in de zorg! Klik op ‘Pas filters toe’ om de zorg vacatures voor functies buiten het ziekenhuis te bekijken.

Medisch Adviseur WMO

Branche : Zorg
Regio : Groningen

Als Medisch adviseur werk jij nauw samen met verschillende belanghebbende om ervoor te zorgen dat degene die ondersteuning nodig hebben, deze ook op een passende manier ontvangen. Hierin breng jij onafhankelijk advies uit na beoordeling van de medische situatie. Hierin heb je te maken met de Wmo, Individuele Studietoeslag (IST), Sociaal Medische Indicatie (SMI) kinderopvang en hulp en ondersteuning op het gebied van arbeidsgeschiktheid, wonen en gehandicaptenvoorziening. Als medisch adviseur heb jij dagelijks patiëntencontact en ontvang jij patiënten op spreekuur. Tijdens dit spreekuur beoordeel jij zelfstandig de (sociaal) medische situatie van de cliënt. Elk hebben ze hun eigen voorgeschiedenis en vraagstuk en daarin is het jouw taak om onafhankelijk advies uit te brengen over zorg, hulp en ondersteuning. Daarnaast beoordeel jij medische documentatie en voer jij keuringen uit voor de aanvragen van gehandicaptenparkeerkaarten. Jij analyseert de Wmo aanvragen om vast te stellen of er recht is op ondersteuning zoals rolstoelen, woningaanpassingen of thuiszorg. Daarnaast adviseer jij over de toekenning van voorzieningen op basis van medische noodzaak en werk jij daarin samen met diverse zorgprofessionals en beleidsmedewerkers om richtlijnen en procedures continu te verbeteren. Je komt te werken in een kundig team dat bestaat uit twee andere medisch adviseurs en collega’s van het secretariaat. De collega’s van het secretariaat plannen de afspraken voor jou en ondersteunen waar nodig. De werktijden binnen deze functie vallen tijdens kantoortijden en niet in avonden of weekenden.

Sales Consultant Zorg

Branche : Kantoor
Regio : Groningen

Als sales consultant binnen Corparis heb jij dagelijks contact en ben jij sparringpartner voor HR, inkoop en directie van onze opdrachtgevers in de zorg. Jij onderhoudt de contacten met onze huidige opdrachtgevers en gaat ook vooral op zoek naar nieuwe opdrachtgevers om onze markt te verbreden. Jij bent proactief en staat stevig in je schoenen, in onderhandelingen zie jij juist het plezier en de uitdaging. Jij weet dit altijd positief te benaderen met oog voor Corparis en onze opdrachtgevers en daarmee de zorg. Samen met je collega’s zorg je voor nog meer naamsbekendheid van Corparis, bouw je de klantportefeuille uit en zoek je continue naar nieuwe kansen in markt van de zorg en welzijn. Je vindt het een uitdaging om ons netwerk uit te breiden en gaat hiervoor graag de weg op. Daarnaast heb jij oog voor markttrends en ontwikkelingen, en adviseer jij het team en de regiomanager. Jij hebt een actieve rol op sales gebied, en krijgt hier ook volop ondersteuning in vanuit de collega’s. De visie van Corparis verlies jij daarmee niet uit het oog.

Gedragswetenschapper/Orthopedagoog/Psycholoog

Branche : Zorg
Regio : Noord Holland

Je biedt diagnostiek, behandeling en begeleiding aan cliënten met ernstige, matige en lichte verstandelijke beperkingen, vaak in combinatie met somatische, psychiatrische en/of gedragsproblemen. De doelgroep Ouderen is divers en de zorgbehoefte varieert sterk. Elke gedragswetenschapper begeleidt een aantal woningen waar verschillende cliënten wonen. Je hebt oog voor de individuele behoeften van de cliënt en zet gerichte behandeling in wanneer nodig. Je volgt de cliënt gedurende zijn levensloop en bent voortdurend betrokken bij het cliëntsysteem. Jouw rol is voornamelijk mediërend, waarbij je samen met anderen een goed beeld van de cliënt vormt. Het is belangrijk dat je jouw diagnose en advies kunt toelichten aan (persoonlijk) begeleiders, familie van de cliënten en andere direct betrokkenen. Beleidsadvisering en scholing behoren ook tot je takenpakket. Je hebt de mogelijkheid om deel uit te maken van een expertiseteam.

Basispsycholoog Ouderenzorg

Branche : Zorg
Regio : Utrecht

Waar je ook naar op zoek bent, bij Corparis krijg je de ruimte en de mogelijkheden op basis van jouw wensen en ambities. Via Corparis ga je in de ouderenzorg aan de slag met de doelgroep PG (psycho geriatrisch), langdurige zorg of geriatrische revalidatie. Je verricht (neuro)psychologische diagnostiek, je geeft advies aan de zorgteams en familieleden over de benadering van de cliënt en je voert psychologische behandelingen. In veel zorginstellingen ben je lid van een multidisciplinair team. Bij Corparis doe je snel ervaring op en word je goed begeleid in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je werkt vooral met kwetsbare ouderen, op afdelingen zoals Psychogeriatrie, Somatiek en Geriatrische Revalidatie. Takenpakket van de Ouderenzorg: Je verricht psychologisch onderzoek, doet observaties en begeleidt de ouderen. Je stelt een behandelplan op en adviseert de zorgteams hierover. Je informeert de patiënt en hun relaties op tijd over het zorgproces. Je bent samen met jouw collega's dagelijks bezig om de beste zorg te leveren en het de bewoners zo comfortabel mogelijk te maken. Voor een vliegende start én om je optimaal te ondersteunen in je nieuwe baan binnen de ouderenzorg krijg je de mogelijkheid om een ontwikkelpad te volgen. Dit ontwikkelpad bestaat uit absolute aanraders die je helpen om je functie goed uit te oefenen. Een kleine greep uit het ontwikkelpad zijn trainingen als: “wet zorg en dwang”, “depressie/rouwverwerking” en “omgaan met veeleisende families”. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om verdiepende uitstapjes te maken, en extra trainingen volgen als “scholing neuropsychiatrie” en “psychofarmaca”. Aan deze trainingen zitten geen extra kosten verbonden als je bij Corparis in dienst treedt en gedetacheerd wordt. Je mag aan alle trainingen in het ontwikkelpad deelnemen, maar het is geen verplichting.

Basispsycholoog Gehandicaptenzorg

Branche : Zorg
Regio : Zuid Holland

Voor deze rol zijn we op zoek naar psychologen met ervaring binnen de GGZ gehandicaptenzorg of een andere werkplek waar complexe casuïstiek behandelen de dagelijkse gang van zaken is. Bij deze regionale organisatie is goed multidisciplinair kunnen samenwerken een echte must. Collega’s zijn hier gewend om elkaar gevraagd en ongevraagd advies te geven; alles om de beste zorg aan de cliënt te kunnen leveren en elkaars ontwikkeling blijvend te stimuleren. Doelgroepen die voorbij komen zijn o.a. moeilijk verstaanbare mensen en mensen met een lichtelijk verstandelijke beperking. Je kan zowel met jeugd/adolescenten werken als met volwassenen. De problematiek varieert van gemiddeld tot zeer complex. Als psycholoog binnen de gehandicaptenzorg ben jij verantwoordelijk voor het verrichten van diagnostiek en het analyseren van gedrag, gevoel en bewustzijn van de cliënt. Door jouw kennis van de geestelijke gezondheidszorg draag jij bij aan de verbetering van het zorgproces van de cliënten. Je luistert goed naar de behoeften van de cliënt en speelt hierop in. Je informeert en adviseert de cliënt, zijn naasten en andere professionals uit het zorgteam.

Laden

Vacatures zorg bij Corparis: hoe werkt het?

Als je solliciteert op een van onze vacatures in de zorg, of als je simpelweg contact met ons opneemt, gaat ons detacheringsproces van start. Hierbij kun je globaal het volgende verwachten:

  1. Je hebt onze zorg vacatures of onze site bekeken en denkt dat wij bij jou passen. Je neemt contact met ons op.
  2. We gaan met elkaar (digitaal) in gesprek over jouw wensen en ambities. Zo kunnen we bepalen of Corparis een goede match voor je is.
  3. Als we bij elkaar passen, ontvang je een contractvoorstel. Hiermee kom je bij Corparis in dienst, niet direct bij een van onze opdrachtgevers. Vervolgens zoeken we een passende opdracht voor je vanuit onze vacatures in de zorg.

Zorg vacatures in verschillende disciplines

Bij Corparis bieden we zorg vacatures aan in verschillende disciplines buiten het ziekenhuis. Zo geven we jou als zorgprofessional de mogelijkheid om te ontdekken wat bij jou past.

Denk hierbij aan functies binnen de:

  • GGZ
  • Ouderenzorg
  • VVT
  • Gehandicaptenzorg
  • Verslavingszorg
  • Bedrijfsgeneeskunde

Ook andere takken voor functies buiten het ziekenhuis zul je geregeld tegenkomen; neem om een goed beeld te krijgen daarom eens een kijkje tussen onze beschikbare vacatures binnen de zorgsector! Uiteindelijk is onze visie dat onze zorgprofessionals de regie moeten voeren op hun eigen loopbaan en dat zij alleen die functies moeten aannemen die echt bij hen passen. 

Matcht jouw DNA met onze Corparis vacatures in de zorg?

Benieuwd naar alle carrière mogelijkheden binnen de zorg via Corparis? Doe alvast de DNA check om te kijken of wij bij elkaar passen. We zijn benieuwd naar je kwaliteiten! Wie weet nodigen we je vrijblijvend uit om te kijken of jij dé match bent die wij zoeken voor één van onze vacatures in de zorg.