Als zelfstandige heb je regie over je leven en ben je baas over je eigen agenda. Je bent op het hoogste niveau met je vak bezig zonder dat je vastzit in een interne organisatie. Maar je mist soms wel collega’s om mee te sparren. Of een breed commercieel netwerk voor je volgende opdracht. En ben je wel voldoende bezig met de financieel-juridische aspecten van je onderneming?

 

Corparis is jouw partner-in-business.
Ons uitgebreide commerciële netwerk biedt een breed scala opdrachten op elk niveau, voor elk specialisme en in elke regio. Je kan alle kanten op.
Als zzp-er ben je onderdeel van Corparis: je komt in contact met andere vakgenoten en zzp-ers. Je hebt toegang tot de Corparis Academie met een breed scala aan opleidingen. En natuurlijk kun je meedoen met de kenniscafés.
We ondersteunen je met je administratie, belasting, verzekering, contracten en alles wat er verder komt kijken bij het ondernemerschap.

ZZP-ers Zorg of Wonen kiezen voor Corparis

Uitgebreid netwerk

Je krijgt toegang tot een commercieel netwerk op het hoogste niveau. Je krijgt ook een groot netwerk collega-professionals en zzp-ers!

Werk met impact

Jouw wereld is groter dan jezelf. Je wilt dat terugzien in je werk en elke dag merken dat jij impact hebt.

Geen gedoe

Corparis neemt veel van je administratieve rompslomp uit handen. Doe je het liever zelf? Dat is natuurlijk ook prima!

Actuele opdrachten bij Corparis

Specialist Ouderengeneeskunde

 

Voor zorginstellingen in heel Nederland zijn wij op zoek naar een Specialist Ouderengeneeskunde.
Als Specialist Ouderengeneeskunde ben je continue bezig met het verbeteren van de langdurige zorg. Je neemt verantwoordelijkheid voor de medische behandeling van bewoners van diverse wooneenheden. Hierbij probeer je optimale zorg te bieden met de middelen die beschikbaar zijn. Vanuit je functie en deskundigheid neemt je actief deel aan project- en/of werkgroepen gericht op kwaliteit, ontwikkeling en innovatie.

 

BEKIJK ALLE ZORGVACATURES

Manager Vastgoed / Verandermanager

 

Als manager Vastgoed ben je verantwoordelijk voor het effectief en klantgericht afhandelen van bijzondere huurderzaken en -vragen voor het gehele proces Vastgoedbeheer. Je doet dit in nauwe samenwerking met de collega’s van de afdeling Wonen en Verhuur en je directe collega’s van Vastgoedbeheer.

 

BEKIJK ALLE WONENVACATURES

De beste trainingen in de Corparis Academie

Op en top ontspannen ondernemen

 

Voor elke ondernemer die meer plezier en focus wilt. Ideaal voor drukke ondernemers met een gezin. Stap weer met een lach op je gezicht de deur uit en kom met een lach op je gezicht weer thuis.

In de training ontdek je exact hoe jij ervoor zorgt dat je met 100% aandacht werkt aan je bedrijf en met 100% aandacht thuis aanwezig bent.

Mediation, omgaan met conflicten

 

Het leven zit vol conflicten en tegengestelde belangen. Daardoor kom je onder druk te staan of zit je soms met je handen in het haar. Het kost energie en soms kom je er niet uit.

In deze training behandelen wij op basis van concrete praktijksituaties een reeks conflict- en gedragsstijlen en leer je hoe je op een effectieve wijze kunt bemiddelen bij conflicten.

Webinar: Starten als ZZP’er in de zorg

 

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe het is om als ZZP’er in de zorg te werken? Maar weet je niet hoe het werkt met praktische zaken als verzekeringen en het vinden van opdrachten? Na dit webinar heb je een volledig beeld wat je praktisch moet regelen, verneem je ervaringsverhalen van ZZP’ers waar wij mee samenwerken en wat de meerwaarde van Corparis is.

 

SCHRIJF JE IN

Hoe ga je aan de slag?

1. Oriënteer


Wie ben jij en wie zijn wij? Neem contact op voor een afspraak.

2. Verken


Wat zijn jouw wensen en behoeftes? Wat voor soort opdrachten zoek je? Waarin kunnen we je ondersteunen?

3. Ontvang een voorstel


Tijd om de deal te sluiten op basis van ons prima voorstel.

4. Op weg!


Ga aan de slag als zzp-er in het Corparis-netwerk.

Doe de DNA check

Passen we bij elkaar? Wat is voor jou kwaliteit en klantgericht zijn? En hoe kijk je naar jezelf en naar anderen?

Reisverhalen

Foto 2 - Jenneken

Het Corparis reisverhaal van Jenneken

25 maart 2024
Jenneken is de pensioengerechtigde leeftijd al gepasseerd, maar werkt nog twee dagen in de week als specialist ouderengeneeskunde en regiebehandelaar in de GGZ, via Corparis. Het werk is veel te boeiend en de werkomgeving veel te leuk om er mee op te houden. Lees hier meer over de reis van Jenneken. ...Lees meer

Aankomende evenementen

thumbnail

Traineeship woningcorporaties

20 februari 2024
Afgestudeerd, mijn toekomst ligt open! En nu dan? Meld je aan voor het traineeship woningcorporaties bij Corparis. ...Lees meer