Detacheringsbureau Zwolle

Zoek je een detacheringsbureau in Zwolle? Kom werken bij Corparis! Door ons uitgebreide netwerk binnen de zorg en woningcorporaties zorgen we voor een baan en functie die bij jou past. Ontdek hieronder meer over de carrière mogelijkheden via ons detacheringsbureau. Zwolle en omgeving is voor Corparis bekend terrein! 

Aan de slag bij ons detacheringsbureau in Zwolle

Als je bij ons detacheringsbureau in Zwolle aan de slag gaat, kom je onder contract te staan bij Corparis. Op basis van jouw wensen en doelen voor jouw carrière, gaan we op zoek naar een passende functie en opdrachtgever. Wij vinden namelijk dat jouw persoonlijke ontwikkeling voorop moet staan, dus dat is altijd onze prioriteit. 

Door als detacheerder bij Corparis Zwolle aan de slag te gaan, krijg je de beste combinatie van flexibiliteit en stabiliteit. Door aan de slag te gaan bij verschillende opdrachtgevers kun je op eigen tempo ontdekken van welke functies jouw hart sneller gaat kloppen. Ondertussen profiteer je wel van de zekerheid van een vast dienstverband en vaste betalingen vanuit ons detacheringsbureau. 

Benieuwd wat ons uitgebreide netwerk voor jou kan betekenen? We zetten dit netwerk binnen zorginstellingen en bij woningcorporaties graag in om ervoor te zorgen dat jij helemaal op jouw plek zit. En is de functie of opdracht bij het bedrijf afgerond? Dan helpen we je weer met het zoeken naar een nieuwe uitdaging!

Detachering binnen de zorg en woningcorporaties

Corparis is als detacheerder gespecialiseerd in carrières binnen de zorg- of woonsector. Om alvast een idee te krijgen van alle functies kun je gerust een kijkje nemen op onze website tussen alle vacatures. 

Naast het dienstverband bij Corparis stimuleren we je om jezelf verder te ontwikkelen door ons aanbod van verschillende cursussen en trainingen. Dit aanbod kunnen wij volledig afstemmen op jouw vakgebied, waardoor jij op zowel persoonlijk als professioneel vlak verder kunt groeien. 

Door de Corparis Academie ontmoet je tevens andere gedetacheerden uit de regio Zwolle, zodat je ook ervaringen en kennis met elkaar kunt uitwisselen. Je hebt dus niet alleen collega’s bij jouw opdrachtgever, maar ook de collega’s die allemaal via ons detacheringsbureau in Zwolle aan de slag zijn binnen dezelfde sector! 

Ons detacheringsproces in Zwolle

Je solliciteert dus altijd direct bij ons detacheringsbureau, niet bij onze opdrachtgevers in omgeving Zwolle. Om jou in jouw reis zoveel mogelijk te ondersteunen en ontzorgen houden we ons detacheringsproces graag simpel:

  • Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op
  • Hierna gaan we met jou in gesprek om te kijken of detacheren iets voor jou is
  • Als het klikt doen we een contractvoorstel en gaan we op zoek naar een opdrachtgever
  • Vervolgens krijg je toegang tot de Corparis Academie en alle andere benefits, zodat jij jezelf verder kunt blijven ontwikkelen.

Doe de DNA check om te kijken of we bij elkaar passen!

Laat je detacheren via Corparis Zwolle

Ben jij toe aan een nieuwe boost in jouw carrière en ga je graag een nieuwe uitdaging aan? Start dan jouw reis bij Corparis Zwolle! Je vindt ons detacheringsbureau aan de Ceintuurbaan 14E, 8024 AA Zwolle

Wij zijn doorlopend op zoek naar professionals Met meerdere vestigingen over het hele land en een groot netwerk bij zorginstellingen en woningcorporaties gaan we graag aan de slag als jouw detacheringsbureau in Zwolle! Solliciteer online, neem contact op of bel direct naar 088 116 9700.

De detacheerder voor Zwolle en de rest van Nederland

Hoewel we een detacheringsbureau voor Groningen zijn, is dat niet onze enige vestiging! Je kunt namelijk ook via een van onze andere vestigingen aan de slag. Zo bedienen we ook de volgende regio’s: