Detacheren Zwolle

Wil jij jezelf detacheren in de omgeving van Zwolle? Kom in dat geval werken bij Corparis. Door ons uitgebreide netwerk zorgen wij ervoor dat we een baan en functie vinden die bij jou past. Wil je meer te weten komen over Corparis of hoe het proces van detachering werkt? Lees dan hieronder verder over detachering en Corparis. Zit je na het lezen nog met vragen neem dan gerust contact op met één van onze professionals. Wij als Corparis kijken graag samen naar de mogelijkheden voor jouw toekomst.

 

Wat is detacheren?

Bij een detacheringstraject sta je onder contract bij Corparis maar lenen wij jou kwaliteiten en vaardigheden uit aan een ander bedrijf die bij jouw past. Door ons brede netwerk zorgen we ervoor dat we de passende baan en functie voor jou vinden. Wanneer de functie of opdracht bij het bedrijf is afgerond helpen we met het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Door het werken bij Corparis ben je altijd verzekerd van een vast dienstverband. Naast dit zijn er nog meer voordelen verbonden aan het werken bij Corparis. Zo helpen wij jouw bij jouw loonadministratie en weet je zeker dat je goed verzekerd bent.

 

Werken bij Corparis

Het dienstverband is niet het enige wat je voordeel oplevert als je kiest voor Corparis. Door je aan te sluiten bij Corparis kan je jezelf blijven ontwikkelen. Wij bieden verschillende cursussen en training aan binnen jouw vakgebied. Hierdoor kan jij jezelf blijven ontwikkelen in jouw carrière. De cursussen en trainingen zijn gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij helpen jouw hierbij door middel van een contactpersoon bij wie je terecht kan voor al jouw vragen en problemen.

 

Beginnen bij Corparis

Hebben wij jouw interesse gewekt? En wil jij beginnen met detacheren in de omgeving van Zwolle? Kom dan solliciteren bij Corparis. Neem hiervoor een kijkje op onze vacaturepagina. Zit je nog met vragen? Wij kijken graag met jou naar de verschillende mogelijkheden. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.