Detacheren Den Haag

Wil jij beginnen met detacheren binnen de sectoren zorg en wonen in de omgeving van Den Haag? Bij Corparis hebben wij een groot netwerk dat bestaat uit toonaangevende bedrijven die actief zijn door heel Nederland. Op deze manier is er altijd wel een functie of opdracht bij jou in de buurt. Wij zorgen er samen voor dat jij een nieuwe functie of opdracht krijgt die aansluit bij jouw ambities of wensen. Wil jij erachter komen of detacheren iets voor jou is? Lees hieronder snel meer over Corparis en ons detacheringsproces. Zit je na het lezen van deze pagina nog met vragen of andere twijfels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een medewerker naar de verschillende mogelijkheden.

 

Detacheren bij Corparis

Als je via Corparis gaat detacheren, word je bij ons in dienst genomen. We lenen je uit aan een bedrijf dat deel uitmaakt van ons grote netwerk. Op basis van jouw vaardigheden en kwaliteiten zoeken we een geschikte werkgever voor je. Als de opdracht of functie is afgelopen, helpen we je om een nieuwe plek te vinden. Als je via Corparis detacheert, heb je de zekerheid van dienstverband. Daarnaast zijn er nog meer voordelen. Zo regelen we je salaris en zorgen we voor de betaling iedere maand. Ook verzorgen we de bijbehorende administratie. Zo heb je alles op één plek geregeld.

 

Eigen ontwikkeling

Bij Corparis vinden wij het belangrijk dat jij je binnen je loopbaancarrière constant blijft ontwikkelen. Daarom bieden wij binnen onze online Academie trainingen en cursussen aan die jou zowel verder helpen binnen zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. De trainingen zijn verdeeld over het jaar en bijna altijd gratis voor onze medewerkers.

 

Start je reis met Corparis

Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij ook beginnen met detacheren in de omgeving van Den Haag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een professional naar de verschillende mogelijkheden. Eerst even rondkijken tussen onze vacatures? Geen probleem. Via onze website vind jij de meest actuele vacatures als eerste.