Detacheringsbureau Groningen

Zoek jij een betrouwbaar detacheringsbureau in Groningen waar jij in alle vrijheid aan jouw carrière kunt bouwen? Voor het vinden van uitdagende en afwisselende functies in zowel de zorg- als de woonsector wil je bij Corparis zijn! Lees gauw verder om te ontdekken wat ons detacheringsbureau te Groningen zo bijzonder maakt.

Corparis is jouw detacheringsbureau in Groningen

Corparis is jouw detacheringsbureau in Groningen. Wij begrijpen dat jouw carrière en persoonlijke ontwikkeling voorop moeten staan, en dat is dan ook altijd onze prioriteit. Jij bent voor ons van onschatbare waarde en dat maken we ook graag aan je duidelijk!

Bij ons krijg je de beste combinatie van flexibiliteit en stabiliteit. Als gedetacheerde professional kun je genieten van de vrijheid om bij verschillende opdrachtgevers in Groningen en daarbuiten te werken, terwijl je profiteert van de zekerheid van een vast dienstverband én vaste betalingen.

Met ons uitgebreide netwerk aan zorginstellingen en woningcorporaties zetten wij ons in om ervoor te zorgen dat jij altijd helemaal op jouw plek zit zolang jouw opdracht loopt. Corparis is er voor heel Nederland, maar met een afdeling in het noorden zijn wij ook het detacheringsbureau voor Groningen!

In Groningen detacheren in de zorg
of de woonsector?

Of je nu een ervaren expert bent of aan het begin van je carrière staat, bij Corparis kun je kiezen tussen twee sectoren: zorg en wonen. In Groningen heeft ons detacheringsbureau uitdagende vacatures in beide branches. Daar kun jij jouw kennis en vaardigheden ontwikkelen, terwijl je bij verschillende instellingen aan de slag gaat. De opdrachten zijn (relatief) kort, en wanneer ze voorbij zijn, zetten wij als detacheringsbureau je graag door naar een andere opdrachtgever nabij Groningen!

Hoe ons detacheringsproces eruitziet

Wij zijn een detacheringsbureau, wat wil zeggen dat jij direct bij Corparis solliciteert en níet bij onze opdrachtgevers. Zo nemen we meteen een extra stapje voor je weg. Ons detacheringsproces is vervolgens heel eenvoudig:

  • Je neemt vrijblijvend contact met ons op.
  • We gaan met jou in gesprek om te kijken of detachering wat voor jou is.
  • Klikt het? Dan doen we een contractvoorstel en zoeken we een opdrachtgever.
  • Je krijgt toegang tot de Corparis Academie, waar jij je verder kunt ontwikkelen.

Doe de DNA check om te kijken of we bij elkaar passen!

Start jouw reis bij ons detacheringsbureau in Groningen

Is het tijd om jouw carrière een boost te geven en een nieuwe uitdaging aan te gaan in Groningen? Meld je dan aan voor ons detacheringsbureau en start jouw reis bij Corparis! Bekijk onze vacatures eens en ontdek welke mogelijkheden er op jou wachten. Of het nu in de zorg- of woonsector is, ons toegewijde team staat met open armen op jou te wachten. Corparis is hét detacheringsbureau voor Groningen.

De detacheerder voor Groningen en de rest van Nederland

Hoewel we een detacheringsbureau voor Groningen zijn, is dat niet onze enige vestiging! Je kunt namelijk ook via een van onze andere vestigingen aan de slag. Zo bedienen we ook de volgende regio’s: