Detacheren Corparis Groningen

Wil jij starten met detacheren bij Corparis binnen de sector Zorg of Wonen in Groningen? Detacheren via Corparis is de manier om snel en veel ervaring op te doen. Het is bij Corparis mogelijk om binnen één functie te detacheren of juist te gaan werken binnen meerdere facetten binnen de sector. Bij ons geven we jou de mogelijkheid om aan diverse opdrachten te werken binnen verschillende functies, ervaringsniveaus en bedrijven. Alle bedrijven waar je terecht kunt komen vallen onder ons netwerk en hebben wij nauwe contacten mee. Wil je meer weten over detacheren bij Corparis? Lees dan snel verder of neem eens contact op.

 

Detachering

Bij een detachering word je door ons uitgeleend aan een bedrijf voor een bepaalde tijdsduur of opdracht. Dit kan bijvoorbeeld een functie zijn waar jij voor een bepaalde tijd aan het werk gaat of een opdracht. Wij beginnen jouw reis bij Corparis met een persoonlijk kennismakingsgesprek. In dit gesprek leren we meer over jou. Zo willen wij graag weten wat jouw wensen en ambities zijn binnen de sector waar jij aan de slag wilt gaan. Ook leer jij Corparis en haar opdrachtgevers beter kennen. Op deze manier vinden wij sneller een functie of bedrijf die het beste aansluit bij jou. Wanneer wij een geschikt functie of opdracht hebben gevonden brengen wij jou en de opdrachtgever in contact. Wanneer alle partijen akkoord zijn over de samenwerking stellen wij een contract op.

 

Ontwikkelen bij Corparis

Wij vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen in je carrière. Daarom bieden wij vanuit onze Campus en Academie verschillende trainingen en cursussen aan. Deze staan in het teken van je persoonlijke en professionele ontwikkeling. De trainingen en cursussen zijn bijna altijd gratis te volgen voor onze medewerkers.

 

Start je reis

Start je reis bij Corparis en kom detacheren in de regio Groningen. Solliciteer vandaag nog op één van onze vele vacatures binnen de sectoren Wonen of Zorg. Zit je nog met twijfels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.