Detacheringsbureau Den Bosch

Zoek je naar een detacheringsbureau in Den Bosch? Kom langs bij Corparis en vind een baan die bij jou past! Ons uitgebreide netwerk binnen verschillende branches, zoals de zorg- en woonsector, zorgt ervoor dat we een uitdagende functie vinden die bij jouw wensen aansluit. Ontdek de carrièremogelijkheden via ons detacheringsbureau in Den Bosch!

Aan de slag bij ons detacheringsbureau in Den Bosch

Als je bij ons detacheringsbureau in Den Bosch aan de slag gaat, kom je bij Corparis onder contract te staan. Corparis helpt je graag met het vinden van een veelzijdige baan in de zorg- of de woonsector. Jouw persoonlijke ontwikkeling is altijd prioriteit, waardoor je op eigen tempo kunt ontdekken welke functie bij jou past. 

Het voordeel van detacheren is dat het veel stabiliteit met zich meedraagt. Je hebt altijd de zekerheid van een dienstverband en je bent daarnaast goed verzekerd. Er is nauw contact tussen de opdrachtgever en het detacheringsbureau, waardoor er goede afspraken kunnen worden gemaakt voor in het contract. Zo weten we zeker dat je je werkzaamheden kunt uitvoeren binnen de afgesproken tijd. 

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem contact op met Corparis en zet de eerste stap naar een vernieuwing in je carrière via ons bureau voor detachering in Den Bosch. 

Het detacheringsproces in Den Bosch

Wanneer je op zoek bent naar nieuw werk in de zorg- of woonbranche in Den Bosch, zul je er al snel achter komen dat er enorm veel vacatures zijn. Toch zul je tot de conclusie komen dat er maar weinig overblijft wat echt je interesse wekt. Daarom is een detacheringsbureau een goede oplossing, want wij zoeken een baan die echt bij jouw behoeften aansluit. 

Je solliciteert altijd bij ons bureau voor detachering in Den Bosch, niet bij onze opdrachtgevers in de omgeving. Wij ontzorgen en ondersteunen jou in het detacheringsproces, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kan:

  • Neem contact op om een gesprek in te plannen of solliciteer op een van onze functies. Samen kijken we of detacheren bij jou past.
  • Bij een wederzijdse overeenkomst doen we een contractvoorstel.
  • We gaan op zoek naar een opdrachtgever of plannen een gesprek in met de opdrachtgever waar je hebt gesolliciteerd.
  • Je krijgt toegang tot de Corparis Academie zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Doe de DNA check om te kijken of we bij elkaar passen!

Corparis Academie

Heb je interesse in een functie binnen de zorg zoals de GGZ, ouderenzorg of bedrijfsgeneeskunde, of wil je aan de slag bij een woningcorporatie? Corparis is gespecialiseerd in carrières binnen deze sectoren. Op onze website kun je een kijkje nemen tussen alle vacatures die momenteel in Den Bosch worden aangeboden. 

Bij Corparis kom je niet alleen in dienst om bij een opdrachtgever aan de slag te gaan. We bieden je ook de mogelijkheid om op zowel persoonlijk als professioneel vlak te groeien. Dit doen we door middel van trainingen en cursussen. Op de Corparis Academie heb je de mogelijkheid om andere gedetacheerden uit de regio Den Bosch te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. 

Daarnaast krijg je een eigen contactpersoon die je volgt en waarmee je allerlei zaken kunt bespreken. Zo kun je ons gemakkelijk bereiken wanneer dit nodig is. Je hebt dus niet alleen de collega´s van je opdrachtgever, maar ook een eigen contactpersoon en collega´s die via detachering in Den Bosch aan de slag zijn binnen dezelfde branche. 

Corparis: het detacheringsbureau in

Den Bosch

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging bij een detacheringsbureau? Den Bosch is voor Corparis bekend terrein. Solliciteer op één van onze openstaande vacatures op de website of neem contact op voor het inplannen van een gesprek. 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s bij onze opdrachtgevers. Met meerdere vestigingen en een groot netwerk bieden we niet alleen functies aan in Den Bosch, maar kun je ons ook vinden in:

detacheringsbureau woningcorporaties

Heb je vragen of andere opmerkingen? Neem contact met ons op! Je hoeft voor een detacheringsbureau Den Bosch niet uit.