Detacheren Den Bosch

Wil jij bij verschillende toonaangevende bedrijven aan de slag met diverse opdrachten? Kom werken bij Corparis. Wij kunnen jou detacheren in de regio Den Bosch. Met ons uitgebreide netwerk zorgen wij ervoor dat jij altijd ergens aan de slag kunt. Wil je meer te weten komen over Corparis en de manier waarop het detacheren in zijn werking gaat? Lees dan hieronder meer. Zit je na het lezen nog met vragen of twijfels? Neem dan vrijblijvend contact op en kijk samen met één van onze professionals naar de mogelijkheden.

 

Detacheringsproces

Detacheren betekend dat je bij ons onder contract komt te staan, maar bij een ander bedrijf komt te werken. Hier hangen een aantal voordelen aan. Zo handelen wij jouw loonadministratie af en helpen je zoeken naar een andere opdrachtgever wanneer de opdracht is afgerond. Je hebt dus altijd zekerheid van dienstverband. Doordat wij nauw contact hebben met de opdrachtgever weten wij welke kandidaten geschikt zijn voor bepaalde functies. Wij lenen je als het ware uit aan het bedrijf. Je bent gewoon goed verzekerd en kan daar je werkzaamheden voor de afgesproken tijdsduur uitvoeren.

 

Werken bij Corparis

Wanneer je bij ons komt werken geniet je van een dienstverband. Naast dit grote voordeel bieden wij nog meer handige dingen aan. Zo heb je bij ons de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen in je carrière. Doormiddel van trainingen en cursussen, die bijna altijd gratis zijn voor onze medewerkers, ontwikkel jij je op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Ook krijg je een persoonlijk contactpersoon die jou op de voet volgt. Zo kan je ons gemakkelijk bereiken wanneer je hulp nodig hebt bij je werkzaamheden of wanneer je tegen problemen aanloopt.

 

Start je reis bij Corparis

Kom jij uit de regio Den Bosch en wil jij starten met detacheren bij Corparis? Solliciteer op één van onze openstaande functies en kom in gesprek met onze professionals. Zit je nog met vragen, twijfels of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder.