Invullen vacatures Den Haag

Is het voor jouw bedrijf in de omgeving van Den Haag moeilijk om geschikte kandidaten te vinden voor de openstaande vacatures? Neem dan contact op met Corparis. Wij helpen grote bedrijven overal in Nederland, zo ook in de regio van Den Haag, met het invullen van hun vacatures. Ons team bestaat uit professionals met verschillende opleidings- en ervaringsniveaus, die werkzaam zijn in de sector zorg en wonen. Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben wij altijd de juiste mensen voor jouw openstaande vacatures. Wil je meer weten over onze professionals en hoe ons detacheringstraject werkt? Bekijk dan onze website of neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen.

 

Professionals van Corparis

De professionals van Corparis hebben allemaal hun eigen opleidings- en ervaringsniveau, wat ervoor zorgt dat we altijd een geschikte kandidaat hebben voor jouw vacature en bedrijf. Bovendien houden we ons team op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de sectoren zorg en wonen door het aanbieden van verschillende trainingen en cursussen. Zo kunnen onze professionals hun kennis en vaardigheden up-to-date houden en meenemen naar het werkveld.

 

Bij Corparis hechten we veel waarde aan het onderhouden van een persoonlijk contact met onze professionals. Zo houden we goed in de gaten wat hun carrièrestatus is en wat hun toekomstplannen zijn. Door deze informatie duidelijk in kaart te hebben, kunnen we onze professionals op de juiste manier matchen met jouw bedrijf. Op deze manier zijn we ervan overtuigd dat we altijd de beste kandidaten aanbieden aan onze opdrachtgevers.

 

Detacheringstraject

Wanneer er nieuwe vacatures ingevuld moeten worden heb jij kan dat ons detacheringproces de uitkomst kan bieden. Wij kijken naar de functie-eisen en koppelen hier onze professionals aan. Doordat onze professionals door een detacheringscontract bij jou aan de slag gaat blijft hij/zij bij ons onder contract. Wij regelen iedere maand het salaris en de daarbij horende administratie.

 

Meld je aan bij Corparis

Heb jij als bedrijf ook moeite met het invullen van openstaande vacatures in de regio van Den Haag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een professional naar de verschillende mogelijkheden binnen Corparis.