Detacheren Corparis Friesland

Wil jij ervaring op doen binnen de verschillende facetten van de sectoren Zorg en Wonen? Start met detacheren bij Corparis in de regio Friesland. Door het grote netwerk van Corparis hebben wij een ruim aanbod van verschillende functies en opdrachten door heel Nederland. Hierdoor kan jij door te werken bij Corparis veel ervaring op doen. Ook heb je door te kiezen voor Corparis zekerheid op dienstverband. Wil jij meer weten of het detacheren bij Corparis? Lees dan snel hieronder verder. Zit je nog met vragen of andere twijfels? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Detacheren bij Corparis

Wanneer je gaat detacheren kom je onder contract te staan bij Corparis maar word je uitgeleend aan bedrijven die vallen binnen ons netwerk. Binnen ons grote netwerk aan opdrachtgevers ga jij aan de slag binnen een bepaalde functie of voor een bepaalde opdracht voor een tijdsduur die wij vooraf kortsluiten met de opdrachtgever. Het voordeel bij detacheren is dat wanneer de opdracht of functie voorbij is wij je weer helpen met het zoeken naar een nieuwe geschikte opdracht. Ook regelen wij iedere maand je salaris en doen de bijbehorende administratie voor je. Zo heb je alles op één plek.

 

Bepaal jouw carrière

Bij Corparis bepaal jij zelf je carrière. Wij zijn er om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes en ondersteunen je bij het vinden van een nieuwe functie of opdracht. Om jou zo goed mogelijk te begeleiden krijg je van ons een persoonlijk contactpersoon die jou proces op de voet volgt. Wanneer je met vragen of problemen zit kun je hier altijd aan de bel trekken. Ook wandel je gemakkelijk één van onze vele kantoren binnen wanneer je met een vraag zit. Je bent altijd welkom.

 

Start je reis bij Corparis

Wil jij ook beginnen met detacheren in de regio Friesland bij Corparis? Solliciteer op één van onze vacatures. Zit je nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij zullen je zo spoedig mogelijk te woord staan.