Detacheren zorg Groningen

Detacheren in de zorg in Groningen is de manier om snel veel ervaring op te doen. Of dit nu binnen een functie is of juist bij verschillende facetten, het kan met detacheren. Het geeft je de kans om een diverse opdrachten te werken bij verschillende bedrijven. Wil je meer weten? Lees verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

Detachering

Bij detachering word je als het ware uitgeleend naar een bedrijf voor een bepaalde tijdsduur. Dit betekent dat je bij ons onder contract blijft en dat wij een detacheringscontract met een opdrachtgever aangaan. Om er zeker van te zijn dat een functie bij jou past, willen we eerst jou leren kennen. Daarna zullen we jou wensen en ambities matchen aan de eisen van een opdrachtgever. We zullen je voorstellen en na akkoord van alle partijen, wordt de overeenkomst afgesloten.

Professional

Als je bij ons komt werken dan ben je een echte Corparis professional. Ook als je nog geen ervaring hebt. We hebben namelijk opdrachten voor allerlei soorten functies en ervaringsniveaus. Daarnaast zijn we bereikbaar als jij bezig bent met een detacheringstraject. Zo kun je vragen stellen als je er niet uit komt aan jouw contactpersoon. Jij bepaalt jouw carrière reis en wij zijn er om jou daar bij te begeleiden. Wil je een switch maken tussen functies of sectoren? Wij helpen je.

Ontwikkeling

Om jou nog verder te helpen in je professionele ontwikkeling, bieden we trainingen en workshops aan. Deze trainingen variëren van persoonlijke ontwikkeling tot aan nieuwe wet- en regelgeving binnen jouw vakgebied. Als Corparis professional kun jij deze trainingen meestal gratis volgen. Doordat jij bij onze netwerkborrels kennis kunt maken met andere professionals, kunnen jullie kennis met elkaar uitwisselen.

Bepaal je eigen carrière

Wil jij je eigen carrière bepalen door ervaring op toen in verschillende facetten? Dan is detacheren in de zorg in Groningen jouw oplossing. Solliciteer op een van onze vacatures en start je reis bij Corparis.