Detacheren Zorg Amersfoort

Wil jij ook beginnen met detacheren binnen de zorg in de regio van Amersfoort? Wanneer je komt detacheren vanuit Corparis krijg je bij ons de mogelijkheid om binnen ons uitgebreide netwerk aan de slag te gaan. Het netwerk van Corparis bestaat uit verschillende toonaangevende bedrijven die een ruim aanbod aan vacatures met zich meebrengen. Wij detacheren professionals uit alle regio in Nederland. Ben je benieuwd naar ons detacheringsproces? Lees dan hieronder verder. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een professional naar de mogelijkheden.

 

Detacheringsproces van Corparis

Wanneer je start met werken vanuit Corparis wordt je als het ware uitgeleend aan een bedrijf. De eerste stap binnen ons detacheringsproces is het solliciteren op een functie waar jouw ambities en wensen liggen. Door bij Corparis te werken zorgen wij ervoor dat jij aan de slag kan bij onze toonaangevende opdrachtgevers. Wel blijf je bij ons onder contract staan en krijg jij een persoonlijk contactpersoon binnen ons kantoor. Zo regelen wij alle administratieve taken voor jou en krijg jij elke maand je salaris van ons.

 

Ontwikkelen met Corparis

Naast dat je bij ons aan de slag kunt gaan bij toonaangevende bedrijven geven wij jou ook de mogelijkheid om te blijven ontwikkelen binnen Corparis. Wij bieden vanuit onze Academie trainingen en cursussen aan die jou op persoonlijk als professioneel vlak verder helpen ontwikkelen. Voor de medewerkers bij Corparis zijn deze gratis te volgen. Onze professionals leren hier handvatten die zij kunnen meenemen in het werkveld. Door persoonlijk kennis te maken met jou en dit contact goed te onderhouden, helpen wij je tijdens je gehele carrière bij Corparis.

 

Start je reis met Corparis

Wil jij ook beginnen met detacheren binnen de sector zorg in de omgeving van Amersfoort? Neem contact met ons op of bekijk onze vacatures via onze website en solliciteer vandaag nog! Zit je eerst met vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.