Detacheren Wonen Zwolle

Wil jij graag ook beginnen met detacheren binnen de sector Wonen in de omgeving van Zwolle? Wanneer je komt detacheren via Corparis krijg jij de mogelijkheid om bij ons grote netwerk van toonaangevende bedrijven te werken aan verschillende opdrachten. Ook krijg je hier de mogelijkheid om te detacheren binnen de omgeving van Zwolle. Zo is er altijd een functie bij jou in de buurt. Ben jij nou benieuwd naar ons detacheringstraject en hoe wij te werk gaan? Lees dan hieronder meer. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een medewerker naar de mogelijkheden.

 

Detacheringstraject

Wanneer je aan de slag gaat bij Corparis helpen wij jou niet alleen bij het vinden van de juiste baan, maar ook helpen wij jou bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je komt met het detacheren bij ons onder contract te staan. Op deze manier heb je alle dingen op één plek. Zo krijg jij elke maand je salaris door ons uitbetaald en zorgen wij dat de administratie op orde is. Door ons uitgebreide diverse netwerk zijn er veel mogelijkheden om bij verschillende opdrachtgevers aan het werk te gaan binnen een functie of opdracht. Wanneer de tijdsduur is afgelopen helpt Corparis je weer verder. Wij zorgen er samen voor dat jij aan het werk kan en blijft.

 

Eigen ontwikkeling

Bij Corparis vinden wij het belangrijk dat onze professionals zichzelf blijven ontwikkelen binnen hun loopbaan carrière. Daarom bieden wij bij Corparis meerdere trainingen en cursussen aan in onze Academie. Deze zijn gratis te volgen voor onze medewerkers. In deze trainingen leren zij de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen hun sector. De handvatten kunnen zij weer meenemen in het werkveld.

 

Start je reis met Corparis

Wil jij ook graag beginnen met detacheren binnen de sector Wonen in de omgeving van Zwolle? Neem vrijblijvend contact met ons op en kijk naar de mogelijkheden.