Detacheren wonen Groningen

Is veel afwisseling tijdens je carrière voor jou belangrijk? Detacheren in de sector wonen in Groningen is de oplossing. Als professional bij Corparis kun jij werken aan diverse opdrachten bij verschillende woningcorporaties. En dat met de voordelen van een vast dienstverband.

Diverse opdrachtgevers

Corparis heeft een groot netwerk binnen de sector wonen. Deze bedrijven zijn de opdrachtgevers. Zij hebben een opdracht waar aan gewerkt moet worden of een functie die vervult moet worden. De vacature delen ze met ons en wij plaatsen deze op onze website. Als detacheringsbureau helpen we jou bij het vinden van een geschikte opdracht, sta je bij ons onder contract en regelen wij alle administratie. Terwijl jij dus ervaring op kan doen bij verschillende bedrijven.

Detacheringsproces

Het detacheringsproces begint met een sollicitatie op een van onze vacatures. Op basis van jouw cv en motivatiebrief gaan we kijken of je past bij de functie. Als je past bij de functie zullen we je uitnodigen voor een gesprek. Daarna zullen we je voordragen aan de opdrachtgever. Ook hier vindt dan eerst een gesprek aan. Als alle partijen enthousiast zijn, dan bieden we jou een contract aan en regelen wij de overeenkomst met de opdrachtgever. En dan kan jij starten binnen de functie.

Werken bij Corparis

Naast dat we je de voordelen van een vast dienstverband geven, helpen we jou met het vinden van een geschikte opdracht. Tijdens de detachering krijg je ondersteuning van een van onze professionals. Je contactpersoon staat voor je klaar met vragen op professioneel en persoonlijk vlak. Daarnaast kun jij jezelf ontwikkelen door onze trainingen en cursussen te volgen. En ben je van harte welkom bij onze netwerkborrels om andere professionals te spreken.

Daag jezelf uit

Wil jij veel ervaring op doen door detacheren binnen de sector wonen in Groningen? Bekijk snel de vacatures en solliciteer. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je nog vragen over het detacheren of werken bij Corparis? Neem dan contact met ons op.