Bij tanteLouise maak je als GZ-psycholoog samen met een hecht team het verschil voor cliënten. GZ-psycholoog Stephanie geeft je in deze blog een inkijkje in haar mooie werk bij tanteLouise. Of  ‘tante’, zoals eigenlijk iedereen bij tanteLouise het noemt.

Kun je ons kort vertellen waarom je bij tanteLouise werkt?

TanteLouise verzorgt een grote verscheidenheid aan doelgroepen op verschillende locaties. Mijn werk is daardoor heel afwisselend en mijn dag ziet er nooit hetzelfde uit! Ook kan ik mijn eigen agenda inplannen en heb ik veel flexibiliteit in mijn werk.

Hoe ziet jouw werk als GZ-psycholoog eruit?

Als GZ-psycholoog ben ik regelmatig betrokken bij complexe diagnostiek en behandeling. Ik geef daarnaast ook werkbegeleiding aan masterpsychologen en psychologen in opleiding tot GZ-psychologen. Verder ben ik betrokken in kwaliteitsverbetering en op strategisch niveau bij beleid. Dat maakt mijn werk uitdagend, maar geeft me ook voldoening om bij te kunnen dragen aan de ouderenzorg.

Hoe is de dynamiek in jullie team?

Onze vakgroep psychologie, waar ik voorzitter van ben, bestaat uit acht masterpsychologen, twee psychologen in opleiding tot GZ-psychologen, één psychodiagnostisch medewerker en ikzelf als GZ-psycholoog. Ons team is betrokken en de samenwerking is fijn. Zo vinden we het ook gezellig om met elkaar uiteten te gaan. Onder werktijd lopen we makkelijk bij elkaar binnen en als we niet op dezelfde locatie zitten zijn, bellen we elkaar. Binnen de vakgroep vinden we het eveneens belangrijk om van elkaar te leren en daarom organiseren we vaak bijeenkomsten om kennis te delen.

Wat maakt voor jou het verschil bij tante?

Ik vind het heel fijn dat er veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Er zijn veel scholingsmogelijkheden en ik kan mijn agenda zelf indelen. Ook vind ik het goed dat er zoveel verschillende afdelingen binnen tanteLouise zijn. Zo kun je zorg op maat leveren en aansluiten bij de zorgbehoefte van de cliënt. Het is van meerwaarde dat wij vanuit een multidisciplinaire samenwerking kijken naar wat de cliënt nodig heeft.

Wat kun je als nieuwe collega verwachten?

We gaan ons uiterste best doen om er voor te zorgen dat onze nieuwe collega een goede start kan maken in onze organisatie. We zullen je met open armen ontvangen en geven je de tijd om tante en de collega’s goed te leren kennen. Als je eenmaal je draai gevonden hebt, zijn er genoeg interessante uitdagingen. Zo zijn we momenteel bezig om onze werkzaamheden uit te breiden in het kader van regiebehandelaarschap en betrokkenheid in VKO en BasisGGZ. Hiermee kunnen we niet alleen bij intramurale cliënten, maar ook bij thuiswonende ouderen van betekenis zijn.

Wat denk je, is het werken bij tanteLouise iets voor jou?

Neem voor meer informatie over werken bij tante contact op met Henk Mos, Recruitment Consultant Zorg, via h.mos@corparis.nl of bel/app naar 06 – 12 37 95 18.

Comments are disabled.