Detacheren wonen Noord-Brabant

Detacheren binnen wonen in Noord-Brabant is de manier om ervaring op te doen binnen de corporatiesector. Wanneer je gaat werken op basis van detachering geeft dit de mogelijkheid om te werken bij diverse bedrijven binnen deze sector. Ook heb je de zekerheid van een dienstverband.

Detacheren bij Corparis

Wanneer jij ervoor kiest om te gaan detacheren bij Corparis, kom je bij ons onder contract te staan. Dit betekent dat wij zorgen voor de uitbetaling van jouw loon en de daarbij horende administratie. Ook zorgen wij ervoor dat jij een functie krijgt binnen een bedrijf dat aansluit bij jouw kwaliteiten en wensen. Wanneer we de juiste functie hebben gevonden gaan we samen met de opdrachtgever werken aan een overeenkomst waarbij jij verzekert bent van werk binnen dat bedrijf. Doordat wij landelijk te werk gaan hebben wij meerdere vacatures staan binnen heel Nederland.

Het proces

Het proces begint met solliciteren bij Corparis. Vervolgens kijken wij op basis van je sollicitatie of we je uitnodigen voor een gesprek of niet. Wanneer je op gesprek komt bij ons maken we kennis met jou en jij met ons als bedrijf. Als dit goed bevalt gaan wij jou verder voorstellen aan de opdrachtgever. Ook daar vindt dan weer een gesprek plaats. Wanneer alle partijen akkoord zijn, stellen wij een contract op waarin alle gemaakte afspraken in komen te staan. Wanneer dit contract door alle partijen ondertekend is kan jij starten. Wanneer later blijkt dat jij beter bij een andere functie past kunnen wij je ook uitnodigen om dit voor te leggen.

Start met detacheren

Ben je nou enthousiast geworden en wil je ook gaan starten met detacheren binnen wonen in Noord-Brabant? De eerste stap is om te solliciteren op één van onze vacatures. Deze sollicitatie zullen wij zo snel mogelijk in behandeling nemen. Vervolgens nemen wij contact met je op. Heb je vragen over detacheren of solliciteren bij Corparis? Neem vrijblijvend contact met ons op.