Mireille Buitenkamp woont sinds een paar maanden in Utrecht en is 29 jaar. Ze houdt van reizen en is al een paar jaar op reis binnen Corparis.

Verhuurconsulent bij Intermaris
Op dit moment is ze verhuurconsulent bij Intermaris. In deze functie verzorgt Mireille het verhuurproces van A tot Z. Dit proces loopt vanaf de huuropzegging tot aan de oplevering van de woning en alle administratieve processen die daarbij horen.
Ze heeft altijd al interesse gehad in de omgeving om haar heen en in de mens op zich. In deze sector, de woonsector, en in deze functie komt dat mooi samen.
“Het mooie aan dit werk vind ik dat je echt van toegevoegde waarde bent voor de mensen en de huurders.” vertelt ze. Ze vervolgt: “Wonen is een groot goed, zeker in deze tijd, en daar zet ik mij graag voor in.”

“Wonen is een groot goed, zeker in deze tijd, en daar zet ik mij graag voor in.”

Corparis: een landelijke organisatie met een groot netwerk
Haar keuze is gevallen op Corparis omdat het een landelijke organisatie is. Hierdoor werkt ze in diverse omgevingen en in verschillende organisaties. “Je komt ook in een groot netwerk terecht”, zo vertelt ze, “waardoor je meteen veel kennis kan delen met je collega’s.”
Corparis biedt daarnaast ook veel trainingen aan, zowel vakinhoudelijk als op het gebied van vaardigheden.

Toekomst
Als Mireille aan de toekomst denkt dan wil ze vooral genieten van het hier en nu. Nieuwe dingen onderzoeken en steeds het avontuur aangaan. “Ik wil graag dingen doen waar ik blij van word en waar ik energie van krijg. En daar sluit Corparis mooi bij aan!”

Enthousiast geworden?

 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van dit verhaal?
En wil je ontdekken of dit ook iets voor jou is?

Comments are disabled.