De Corparis podcast met Esther

Esther, een dertigjarige psycholoog uit Groningen, vertelt over haar ervaringen bij Corparis. Het is een verhaal van groei, ontdekking en verdieping!

 

Loopbaankeuzes

“Als kind wilde ik dokter worden”, zegt Esther. Dat veranderde toen ze besefte dat exacte vakken niet haar sterkste punt waren. Ze besloot pedagogische wetenschappen te studeren en later ook psychologie. En vooral psychologie bleek een goede keuze. “Sinds een paar jaar denk ik dat psychologie het beste bij me past,” zegt ze.

 

Ze startte haar carrière in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Maar na een tijdje begon de twijfel toe te slaan. Was dit het pad dat ze de rest van haar leven wilde bewandelen? Het antwoord was een duidelijke ‘nee’. Het was op dit kruispunt dat Corparis haar benaderde en haar reis in een nieuwe richting verderging.

 

Detacheren

Esther was al bekend met detachering via vrienden en had erover nagedacht om deze weg in te slaan. Toch kwam de uitnodiging om zich bij Corparis aan te sluiten onverwacht. “Ik dacht: Kom maar op, laat maar horen!”, herinnert ze.

 

Wat Esther echt waardeert aan Corparis, is de menselijke benadering. “Wat ik heel prettig vind aan Corparis is dat heel erg met mij wordt meegedacht in wat ik wil – ook als dat net even wat anders is dan anders,” merkt ze op. Ze heeft de MapsTell-training gevolgd, die haar inzichten bood in verschillende persoonlijkheidstypen en conflicten. Kennis die ze in haar werk heeft kunnen integreren.

 

Toekomst

Esther is flexibel en staat open voor verschillende carrièremogelijkheden. “Ik sta er open in.” Ik ben in heel veel dingen geïnteresseerd, dus ik ga kijken wat het komende jaar me brengt.” Ze hoopt dat ze in de toekomst meer stabiliteit en verdieping zal vinden.

 

Esther heeft haar draai gevonden bij Corparis. Haar reis wordt gekarakteriseerd door persoonlijke groei en het ontdekken van haar nieuwe mogelijkheden. Esther laat zich graag verrassen door wat de toekomst haar brengt. Ze vindt de persoonlijke en informele benadering bij Corparis erg waardevol.

 

Ook aan de slag binnen de zorgsector?
Bekijk onze vacatures of neem vrijblijvend contact met ons op! 

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze podcast? Neem voor vrijblijvende vragen gerust contact met ons op of vul direct de DNA check in om te kijken of wij bij elkaar passen!

Comments are disabled.