Detacheren wonen Midden-Nederland

Wil jij ook graag starten te detacheren binnen de sector wonen in de regio van Midden-Nederland? Wanneer je aan de slag gaat bij Corparis krijg je de mogelijkheid om veel verschillende soorten ervaringen op te doen binnen ons uitgebreide netwerk. Ons netwerk bestaat uit toonaangevende bedrijven die gevestigd zijn door heel Nederland. Dit brengt weer als voordeel dat er altijd wel een opdrachtgever bij jou in de buurt zit. Benieuwd naar hoe het detacheringsproces van Corparis in zijn werking gaat en hoe Corparis jou als professional blijft ondersteunen binnen jouw loopbaancarrière? Lees dan hieronder verder. Zit je na het lezen nog met vragen of opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de verschillende mogelijkheden.

 

Ons detacheringsproces

Wanneer je bij ons aan de slag gaat binnen ons uitgebreide netwerk start je met het solliciteren op een functie. Na het solliciteren start het detacheringproces van Corparis. Wanneer er op dit moment nog geen functie of opdracht tussen staat die aansluit bij jouw wensen of ambities kun je met één van ons in gesprek gaan om te kijken of er eventueel andere functies open staan die je interesses wekken. Wanneer je je aansluit bij Corparis kom jij bij ons onder contract te staan en regelen wij alle dingen voor je die komen kijken bij het detacheren. Zo zorgen wij ervoor dat jij iedere maand je loon ontvangt en doen we de daarbij horende administratieve taken. Door bij ons onder contract te staan blijft alles netjes onder één dak.

 

Loopbaan ontwikkeling

Binnen Corparis vinden wij het belangrijk dat onze professionals zich blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Dit moedigen wij aan door verschillende trainingen en cursussen aan te bieden vanuit onze online Academie. In deze trainingen ontwikkelen onze professionals zich en blijven zij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de sector waarin zij werkzaam zijn. Zo krijgen zij handvatten mee die ingezet kunnen worden in het werkveld.

 

Meer informatie

Wil jij graag in de regio Midden-Nederland aan de gaan binnen de sector wonen door te detacheren? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina en solliciteer vandaag nog op jouw droomfunctie. Wil je eerst graag wat meer informatie ontvangen over het detacheren of over Corparis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.