Detacheren professionals Noord Nederland

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de sector zorg of wonen? Bij Corparis detacheren wij onze professionals in bijvoorbeeld de omgeving van Noord Nederland. Door het uitgebreide netwerk van Corparis dat bestaat uit toonaangevende bedrijven hebben wij kantoren door heel Nederland. Op deze manier is er altijd wel een kantoor bij jou in de buurt. Neem contact op met Corparis en maak ook gebruik van ons grote netwerk aan interessante opdrachtgevers en vacatures bij jou in de buurt. Ben jij benieuwd naar het detacheringsproces van Corparis? Lees dan snel hieronder verder. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een medewerker naar de mogelijkheden.

 

Detacheringsproces

Wanneer je bij Corparis in het detacheringtraject komt lenen wij je als het ware uit aan bedrijven die vallen binnen ons grote netwerk. De eerste stap binnen het proces is het solliciteren op één van de openstaande vacatures die gemakkelijk te vinden zijn op onze website. Door de makkelijke filter opties vind jij de vacature die je zoekt binnen no-time. Wanneer er op dit moment nog geen vacature tussen staat die jou interesse wekt is er ook de mogelijkheid om samen met een professional vanuit Corparis te kijken naar een passende baan. Door bij Corparis aan het werk te gaan zorgen wij ervoor dat jij een functie of opdracht krijgt bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers.

 

Eigen ontwikkeling

Bij Corparis vinden we het belangrijk dat onze professionals zich blijven ontwikkelen binnen loopbaancarrière. In onze Academie bieden wij daarom trainingen aan die aansluiten binnen het vakgebied. Hierin leren onze professionals handvatten die ze kunnen meenemen in het werkveld.

 

Start je reis met Corparis

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de sector zorg of wonen? Bij Corparis zijn we op zoek naar professionals in de omgeving van Noord Nederland die willen komen detacheren bij toonaangevende bedrijven. Neem vrijblijvend contact met ons op.