Detacheren professional wonen Overijssel

Wil jij ervaring op doen binnen de verschillende facetten van de sector wonen? Start met detacheren als professional als professional binnen de sector wonen in Overijssel bij Corparis. Door ons grote netwerk en ruime aanbod van verschillende functies, kan jij door te werken bij Corparis veel ervaring opdoen. Ook heb je door te kiezen voor Corparis zekerheid op dienstverband. Wil je meer te weten komen over ons detacheringsproces? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Detacheren bij Corparis

Wanneer je gaat detacheren kom je onder contract te staan bij Corparis maar word je uitgeleend aan bedrijven die vallen binnen ons netwerk. Binnen ons grote netwerk aan opdrachtgevers ga jij aan de slag binnen een bepaalde functie of voor een bepaalde opdracht voor een tijdsduur die wij vooraf kortsluiten met de opdrachtgever. Het voordeel bij detacheren is dat wanneer de opdracht of functie voorbij is wij je weer helpen met het zoeken naar een nieuwe geschikte opdracht. Ook regelen wij iedere maand je salaris en doen de bijbehorende administratie voor je. Zo heb je alles op één plek.

 

Waarom kiezen voor Corparis

Bij Corparis vinden wij het belangrijk dat we je eerst beter leren kennen. Dit doen wij door middel van een persoonlijk gesprek. Hier leren we jou als persoon beter kennen maar ook hoe jij op professional vlak in elkaar steekt. In dit gesprek komen wij er samen achter of jij beschikt over het Corparis DNA. Wanneer wij denken dat jij geschikt bent om voor ons te komen werken gaan we op zoek naar een functie of opdracht die aansluit bij jouw wensen en ambities. Daarnaast zou jou contactpersoon die je vanuit Corparis krijgt tijdens het proces en het dienstverband regelmatig contact opnemen om te kijken of je tegen dingen aanloopt. Op deze manier creëren wij een geschikte plek waar jij in terechtkomt en staan we voor je klaar wanneer je conflicten of andere problemen optreden.

 

Start je reis

Start je reis vandaag nog door te detacheren als professional binnen de sector wonen in Overijssel. Solliciteer op één van onze vele vacatures. Zit je nog met vragen? Neem dan contact met ons op.