Detacheren Overijssel

Detacheren in Overijssel als carrière? Als jij veel wilt leren binnen de sector wonen of zorg, is dit de beste oplossing. Je kan namelijk werken bij verschillende organisaties en helpt mee met verschillende opdrachten. Zo kun jij veel ervaring op doen tijdens je loopbaan. Kom werken bij Corparis en start jouw carrière.

Detacheren

Bij detacheren blijf je bij ons onder contract staan. Wij helpen je dan ook bij het vinden van een opdracht. Omdat wij altijd persoonlijk contact onderhouden met de opdrachtgevers en professionals, kunnen we een geschikte match maken. Als jij voor de opdrachtgever komt te werken is dat vaak voor een bepaalde tijdsduur. Als de tijdsduur is afgelopen, helpen we je bij het vinden van een nieuwe opdracht.

Het proces

Om de detachering te kunnen starten moet je eerst bij ons solliciteren op een van de vacatures. na jouw sollicitatie zullen we zo snel mogelijk contact opnemen. Als wij enthousiast zijn over je cv zullen we je uitnodigen op een gesprek. Hierin willen we kennis maken met jou, je wensen en je ambities. Op basis van die informatie gaan we kijken bij welke opdracht jij perfect aansluit. We stellen je dan ook voor het bedrijf en zorgen dat je daar aan de slag kan.

Jouw loopbaan

Werken bij Corparis heeft voor jou als professional een aantal voordelen. Naast dat we je helpen bij het vinden van een baan, helpen we jou ook met je eigen ontwikkeling. Zo kun je verschillende trainingen en workshops volgen via onze eigen Campus en Academy. Deze trainingen zijn gericht op jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ben je van harte welkom bij onze netwerkborrels. Op deze manier ontmoet je andere professionals en kun je kennis delen.

Start je carrière

Ben jij ervan overtuigd dat detacheren in Overijssel iets voor jou is? Wacht dan niet langer en solliciteer. Voor meer informatie mag je altijd contact met ons opnemen. We staan je graag te woord.