Bijeenkomst duurzame inzetbaarheid

Door een succesvolle samenwerking, hebben Bisnez (verandermanagement) en Corparis (interim-management) hun relaties binnen de zorg weten te adviseren over één van de meest actuele thema’s op dit moment: Hoe kan je de duurzame inzetbaarheid van zorgprofessionals vergroten?

 

Beide organisaties kijken dan ook terug op een geslaagde en inspiratievolle bijeenkomst. Managers en bestuurders uit de cure en care sector namen op locatie of online deel aan deze waardevolle avond met wetenschappelijke inzichten, concrete tips en praktische ideeën.

Evelien van Leeuwen startte de avond met een interactieve lezing over de belangrijkste bevindingen uit haar promotie-onderzoek naar duurzame inzetbaarheid van zorgprofessionals. Vervolgens sprak een panel met zorgexperts, bestaande uit;

– Peter-Willem van Lindeberg
– Marco van Duuren
– Theresia Woltman-Van Slooten
– Olivier Wilkens

over het thema duurzaamheid binnen hun organisatie. Vanuit verschillende perspectieven kwamen de onderwerpen werkplezier, werkdruk, vitaliteit en binden en boeien aan bod.

Bisnez en Corparis bedanken alle aanwezigen voor hun deelname en inbreng! In het nieuwe jaar gaan we voor een passend vervolg. Binnenkort verschijnt er een interessante whitepaper over deze bijeenkomst. Nu al interesse? Vraag de whitepaper aan via: zorg@corparis.nl of volg ons op LinkedIn

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van dit verhaal?
En wil je ontdekken of dit ook iets voor jou is?

Comments are disabled.