ZZP’er

Ben jij ZZP’er met vakkennis in de sector wonen of zorg en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Neem contact op met Corparis. Wij gaan graag een samenwerking met jou aan.  Lees hieronder wat Corparis voor jou kan doen, hoe de samenwerking werkt en welke voordelen het met zich meebrengt voor jou.

 

Ontdek ons netwerk

Corparis heeft een groot netwerk binnen de sectoren wonen en zorg door heel Nederland. Daarnaast hebben wij vijf kantoren zodat er altijd een kantoor dichtbij genoeg is, ongeacht waar jij woont. Onze medewerkers hebben goede relaties met verschillende opdrachtgevers. Zo weten wij wat er in de sectoren speelt en weten we ook waar versterking nodig is. En daar kunnen wij jouw hulp bij gebruiken. Wij kunnen een nieuwe uitdaging voor jou regelen.

Als ZZP’er bij ons aan de slag

Neem contact op met Corparis als jij als ZZP’er op zoek bent naar een samenwerking. Wij nodigen je graag een keer uit om een gesprek aan te gaan. Tijdens dit gesprek willen wij weten wie jij bent en wat je zoekt. Zo kunnen wij jouw wensen matchen met de wensen van de opdrachtgever. Op deze manier zorgen wij dat er een juiste match wordt gemaakt tussen jou en de opdrachtgever.

 

Voordelen van samenwerken

Als jij gaat samen werken met ons, dan kun je genieten van de volgende voordelen:

  • Wij voeren de zoektocht naar jouw nieuwe baan voor je uit
  • Jij kan je blijven focussen op je werk
  • Je zit nergens aan vast
  • Maar wij blijven op de achtergrond altijd voor jou aanwezig
  • Wij hebben een groot netwerk, door heel Nederland

 

Start je reis bij Corparis

Ben jij klaar om de samenwerking met ons aan te gaan? Neem dan snel contact met ons op. Ook als je liever eerst meer informatie wil, kun je ons gerust bellen. Wij staan je graag te woord.