Vervullen vacatures Zwolle

Heb jij met jou bedrijf binnen de sector Zorg of Wonen in de omgeving van Zwolle ook moeite met het vervullen van de openstaande vacatures? Corparis heeft een uitgebreid netwerk van toonaangevende bedrijven die zij helpen met het vervullen van hun vacatures binnen deze sectoren. Wij bij Corparis hebben een groot netwerk aan professionals die klaar staan om jouw openstaande vacatures te vervullen. Door de diversiteit binnen de professionals hebben wij mensen met verschillende opleiding- en ervaringsniveaus. Zo is er altijd wel een geschikte kandidaat voor jou. Benieuwd naar onze professionals en hoe ons detacheringstraject verloopt? Lees hieronder meer of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Corparis professionals

Bij Corparis beschikken wij over een groot netwerk aan professionals binnen de sectoren Zorg en Wonen. Zij verschillen allemaal van opleidings- en ervaringsniveaus. Hierdoor zitten er altijd professionals tussen die geschikt zijn voor jouw openstaande functies of opdrachten. Wij onderhouden persoonlijk contact met al onze professionals en weten zo altijd wat er speelt binnen hun persoonlijke en professionele leven. Op basis hiervan kunnen wij een perfecte match zoeken tussen de opdrachtgever en de werkzoekende. Hebben we deze match gemaakt? Dan blijven we onze professionals ondersteunen met verschillende relevante trainingen en cursussen.

 

Ons detacheringstraject

Wanneer er een vacature gevuld moet worden, kan ons detacheringstraject de uitkomst bieden. Op basis van jouw functie-eisen gaan wij binnen ons netwerk op zoek naar de geschikte kandidaat. Wij koppelen jou vacature aan één van onze professionals en gaan samen in gesprek om te kijken of het een match is. Wanneer alle partijen akkoord zijn zal er een detacheringcontract worden opgesteld en kan onze professional binnen jouw organisatie aan de slag.

 

Vervul je vacatures met Corparis

Heb jij moeite met het vervullen van je openstaande vacatures in de omgeving van Zwolle? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een medewerker naar de verschillende mogelijkheden.