Vervullen vacatures Den Bosch

Heb jij moeite met het vervullen van vacatures in de regio Den Bosch? Wij van Corparis kunnen je helpen met je vacatures in de sectoren wonen en zorg. Met een groot netwerk aan professionals die op basis van detachering werken, kunnen wij ervoor zorgen dat jouw vacatures snel gevuld worden. Wij zorgen ervoor dat er een passende kandidaat komt die zowel professioneel als persoonlijk precies binnen jullie organisatie past.

 

Onze professionals

Corparis werkt samen met een groot netwerk aan professionals binnen de sectoren wonen en zorg. Onze professionals verschillen in opleidingsniveaus en ervaring, zo zit er altijd iemand tussen die perfect binnen jouw organisatie past. Wij onderhouden persoonlijk contact met al onze professionals en weten zo altijd wat er speelt binnen hun persoonlijke en professionele leven. Op basis hiervan kunnen wij een perfecte match zoeken tussen de opdrachtgever en de werkzoekende. Hebben we deze match gemaakt? Dan blijven we onze professionals ondersteunen met verschillende relevante trainingen en cursussen.

 

Detacheringsproces

Als jij een vacature hebt die vervult moet worden, kan ons detacheringsproces de uitkomst bieden. Op basis van jouw functie eisen kunnen wij een van onze professionals aan jouw bedrijf koppelen. De professional komt bij je te werken op basis van een detacheringcontract. Dit houdt in dat onze professional aan het werk gaat bij jouw bedrijf voor een bepaalde opdracht en/of tijdsduur. Na het uitvoeren van deze opdracht zal het contract aflopen en gaat onze professional weer op zoek naar een nieuw avontuur.

 

Deel je vacatures

Wil jij snel hulp met het vervullen van je vacatures in Den Bosch? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers nemen graag de verschillende mogelijkheden met je door. Ook voor meer informatie kan je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij beantwoorden al je vragen en helpen je zo goed mogelijk op weg.