Vacatures Zorg Nederland

Wil jij jouw carrière starten in de zorg? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Zet de volgende stap en bekijk onze vacatures zorg in Nederland. Vanwege samenwerkingen met meerdere zorginstellingen kunnen we jou helpen bij het vinden van de perfecte baan. Wil je weten hoe we dit doen? Lees dan snel verder.

Onze werkwijze

Professioneel, proactief en persoonlijk; dat vinden wij belangrijk. Dit verwachten wij van onze professionals en opdrachtgever. En dit mag je ook verwachtten van onze organisatie. Wij dragen de kernwaarden uit door altijd persoonlijk contact te onderhouden. Op deze manier kunnen wij je helpen bij jouw professionele carrière. Doordat we hebben achterhaald wat jou wensen en ambities zijn, kunnen we proactief aan de slag om een geschikte baan te vinden.

Detacheringstraject

Wij werken op basis van detachering. Dat betekent dat je bij ons onder contract blijft staan. Via een detacheringscontract kan je aan het werk bij onze samenwerkingspartner. En wij regelen alle loonadministratie. Ook tijdens je detacheringsperiode houden we contact met je. Op deze manier kunnen we je helpen bij eventuele problemen. We staan ook voor je klaar als jij besluit een carrièreswitch te willen maken. Als het contract is afgelopen helpen we je bij het vinden van een nieuwe baan.

Jouw carrière

Jouw wensen en ambities zijn belangrijk want jij bepaalt jouw carrière. Om jou te begeleiden, bieden we verschillende cursussen en trainingen aan. Deze gaan over verschillende onderwerpen die te maken hebben met jouw vakgebied of persoonlijke ontwikkeling. Het is aan jou om te kiezen welke trainingen je wilt volgen. Je bent natuurlijk ook van harte welkom bij een training die niet rechtstreeks te maken heeft met jouw vakgebied. Jij beslist en wij helpen jou waar we kunnen.

Start je reis

Start je reis bij Corparis door te solliciteren op een van onze vacatures zorg in Nederland. Natuurlijk hebben we ook vacatures in de provincies die je kan bekijken. Wil je meer weten of onze werkwijze of het detacheringstraject? Neem dan contact met ons op en stel je vragen.