Vacatures vervullen Overijssel

Heb jij openstaande vacatures in Overijssel? Laat ons je helpen bij het vervullen van de vacatures. Ons netwerk bestaat uit professionals binnen de sectoren wonen en zorg. Door met ons een samenwerking aan te gaan, krijg je meerdere voordelen. Benieuwd? Lees snel verder.

De professionals

Onze professionals zijn professioneel, proactief en onderhouden persoonlijk contact. Hoe we dat weten? Omdat we dat van ze vragen. Dit mag je daarom ook van ons als organisatie verwachten. Om er voor te zorgen dat onze professionals altijd up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen binnen hun sector, biedt Corparis trainingen en cursussen aan via onze eigen Academie. De opgedane kennis kunnen zij direct inzetten tijdens hun werk voor jou.

Detachering

Hoe wij jou kunnen helpen met onze professionals? Door ze te detacheren. De professionals blijven bij ons onder contract staan, wij stellen een detacheringscontract op, jij ondertekent en de professional komt bij jou aan de slag. De contractduur kan verschillen per vacature. Ben jij iemand voor een korte periode nodig? Of juist een langere periode? In overleg is het allemaal mogelijk. Ons netwerk van professionals is uitgebreid: van stagiaire tot specialisten. Zo vinden we vast de perfecte match.

Persoonlijke samenwerking

Om er voor te zorgen dat de medewerker bij jou op de plek zit en dat jij tevreden bent met het geleverde werk, houden we persoonlijk contact met beide betrokken partijen. Zo kunnen we ook inspringen als het niet helemaal gaat zoals verwacht. Ontstaat er dan weer een lege vacature? Dan helpen we je deze weer te vullen. Zo zorgen we ervoor dat de samenwerking voor alle betrokken partijen een meerwaarde oplevert.

Neem snel contact op

Wil jij je vacatures vervullen in Overijssel binnen de sector wonen en zorg? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wil je liever eerst meer informatie? Lees het hier of neem contact met ons op.