Vacatures vervullen Noord-Holland

Snel je vacatures vervullen in Noord-Holland? Het kan. Ga een samenwerking aan met Corparis en laat een van onze professionals jouw vacature voor de sector wonen of zorg vervullen. Wil jij weten waarom je moet samenwerken met Corparis en haar professionals? Lees dan snel verder.

Nieuwe medewerkers

Het vinden van nieuwe medewerkers is voor veel bedrijven binnen de sectoren wonen en zorg een lastige opgave. Met ons grote netwerk kunnen we je snel helpen. Onze professionals zitten door heel Nederland heen en gaan graag een nieuwe uitdaging aan. Op basis van detachering kunnen zij een opdracht of baan voor jou vervullen. Daarnaast gaan wij graag nieuwe samenwerkingen aan met bedrijven. En zorgen we voor een gunstige samenwerking voor alle betrokken partijen.

Onze professionals

Onze professionals worden gehouden aan het Corparis DNA. Dit DNA bestaat uit drie kernwaarden: persoonlijk, professioneel en proactief. Deze kernwaarden verwachtten wij ook van onze samenwerkingspartners en mogen jullie ook van ons verwachtten. Om onze professionals zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, bieden we trainingen en cursussen aan. Daarnaast onderhouden we met hun persoonlijk contact, ook tijdens de detacheringsperiode.

Een samenwerking

De samenwerking tussen Corparis en jouw bedrijf moet voordelen opleveren. Denk aan het delen van kennis en het kunnen inschakelen van onze professionals. Het vervullen van de vacatures gebeurt op basis van een detacheringscontract. De professionals blijven bij ons onder contract staan. Op deze manier kunnen wij, door middel van persoonlijk contact, er voor zorgen dat jij én de professional tevreden zijn. En kunnen we ingrijpen als dit niet het geval is. Ook dan helpen wij natuurlijk mee bij het vinden van een geschikte oplossing.

Schakel hulp in

Wil jij zo snel mogelijk je vacatures vervullen in Noord-Holland? Neem dan vandaag contact met ons op. Ook voor meer informatie, kun je contact opnemen. We gaan graag nieuwe samenwerkingen aan.