Vacatures vervullen Gelderland

Is het lastig om je vacatures te vervullen in Gelderland binnen de sectoren wonen en zorg? Wij bieden een snelle oplossing. Ga een samenwerking met ons aan en geniet van voordelen van een gedetacheerde professional. Lees snel verder om de voordelen te ontdekken.

De perfecte kandidaat

Corparis streeft er naar om een samenwerking aan te gaan dat voor alle betrokken gunstig is. Dat willen we bewaken door middel van persoonlijk contact te onderhouden. voordat wij een professional detacheren, gaan we eerst in gesprek met jou. Zo krijgen we een beeld van het bedrijf, de vacature eisen en jouw wensen voor een medewerker. Met de professional hebben we ook een gesprek over zijn of haar wensen en ambities. Met deze informatie kunnen wij de perfecte kandidaat vinden voor jouw openstaande vacature.

 Detachering

Als wij de perfecte kandidaat hebben gevonden, zullen we hem of haar voorstellen aan jou. Als iedereen tevreden is, wordt er een detacheringscontract opgesteld. Dit houdt in dat de professional bij ons onder contract blijft staan. Wij regelen dus ook de uitbetaling, de administratie en alle bijbehorende zaken. Doordat we een detacheringscontract opstellen, komt de professional bij jou aan het werk en is hij of zij ook verzekerd. Het contract wordt samen met jou opgesteld, dus jij bepaalt de contractduur. Denk aan een bepaalde tijd te vervanging van een medewerker of extra hulp voor een bepaalde opdracht.

Onze professionals

Wij vinden het belangrijk dat onze professionals op de hoogte zijn van alle actuele ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Om die reden biedt Corparis verschillende trainingen en cursussen aan via onze eigen Academie. Daarnaast verwachten wij dat onze professionals proactief zijn in hun werk en houding. Doordat we persoonlijk contact onderhouden met onze professional tijdens de detachering, houden we een vinger aan de pols dat onze kernwaarden worden nageleefd en uitgedragen.

Maak je team compleet

Wil jij snel je vacatures vervullen in Gelderland? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag met de zoektocht van een nieuwe medewerker. Ook voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.