Personeelstekort Amstelveen

Heb jij als bedrijf in de omgeving van Amstelveen ook last van personeelstekort? Heb jij veel openstaande vacatures, maar is het lastig om de juiste kandidaten te vinden om deze op te vullen? Door je aan te sluiten bij het netwerk van Corparis kom jij tussen toonaangevende bedrijven te staan. Bij Corparis werken hardwerkende professionals die proactief zijn en wij onderhouden persoonlijk contact met ze. Ook onderhouden wij persoonlijke contacten met al onze opdrachtgevers en ervoor dat de openstaande vacatures aan de juiste kandidaten gematcht worden. Ben jij nou benieuwd naar het detacheringproces van Corparis? Lees dan hieronder verder. Zit je nog met vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een professional naar de mogelijkheden.

 

Detachering bij Corparis

Corparis heeft veel professionals rondlopen die werkzaam zijn of willen zijn in de sectoren Wonen en Zorg. Wij helpen jou met het vervullen van je openstaande vacatures door onze professionals in te zetten. Zij blijven bij ons onder contract te staan, maar wij stellen ze beschikbaar voor een bepaalde functie of opdracht. Wanneer wij denken dat wij een geschikte kandidaat hebben gevonden voor een vacature nemen wij contact op en zorgen wij dat alle partijen akkoord zijn voordat wij onze professional uitlenen. Of je nu iemand nodig bent voor een korte of langere periode nodig bent maakt niet uit. In overleg met Corparis is veel mogelijk. Wij zorgen voor de perfecte match.

 

Persoonlijk contact

Om er zeker van te zijn dat wij de geschikte kandidaat op de juiste openstaande vacature zetten is persoonlijk contact van groot belang binnen ons bedrijf. Wij kijken samen met de professional naar de wensen en ambities maar ook naar de functie-eisen voor een bepaalde vacature. Ook gaan wij samen met de bedrijven in gesprek. Zo krijgen wij een beter beeld van jouw bedrijf en de werksfeer. Met deze informatie kunnen wij een juiste match maken door de wensen van beide partijen naast elkaar te leggen.

 

Neem contact met ons op

Heb jij als bedrijf in de omgeving van Amstelveen ook last van personeelstekort. Kom in contact met Corparis en kijk samen met ons naar de verschillende mogelijkheden.