Detacheren zorg Zuid-Nederland

Zoek je mogelijkheden om te detacheren in de zorg sector in Zuid-Nederland? Bij Corparis kun je aan de slag in de zorgsector, waaronder de regio Zuid-Nederland. We hebben een uitgebreid netwerk van toonaangevende bedrijven verspreid over heel Nederland. Onze opdrachtgevers zoeken momenteel deskundige professionals om openstaande vacatures te vervullen. Om aan hun behoeften te voldoen, bieden we professionals met verschillende niveaus van opleiding en ervaring, zodat we de meest geschikte kandidaten kunnen presenteren. Wanneer je bij ons komt werken, blijf je onder contract bij Corparis, wat diverse voordelen biedt, zoals professionele ondersteuning en begeleiding. Wil je meer weten over onze detacheringsmogelijkheden en ons proces? Bezoek onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van een passende detachering in de zorgsector.

 

Ons detacheringstraject

Het detacheringsproces bij Corparis verloopt als volgt: je kunt solliciteren op een vacature die bij ons beschikbaar is via onze vacaturepagina. Als er op dat moment geen passende vacature beschikbaar is, kun je contact opnemen met onze professionals om te bespreken wat jouw wensen en ambities zijn. Wanneer je solliciteert op een vacature, word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leer je ons beter kennen en brengen we jouw wensen en ambities in kaart. Tevens krijg je meer informatie over Corparis.

 

Als je bij ons aan de slag gaat, blijf je onder contract bij Corparis en geniet je van de voordelen van een vast dienstverband. Wij regelen maandelijks jouw salaris en de bijbehorende administratieve taken.

 

Eigen ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk dat onze professionals zich blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Daarom bieden wij vanuit onze online Academie gratis trainingen en cursussen aan. Hiermee blijven onze professionals op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen hun vakgebied en krijgen zij handvatten die ze kunnen gebruiken in hun werk.

 

Start je reis

Wil jij ook starten met detacheren in de regio van Zuid-Nederland in de sector zorg? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina en solliciteer op een vacature die aansluit bij jouw ambitie en wensen. Wil je graag eerst meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een professional naar de verschillende mogelijkheden.