Detacheren zorg Flevoland

Wil jij ervaring op doen in verschillende functies binnen de zorg? Dan is detacheren in de zorg in Flevoland de beste keuze. Met een ruim aanbod aan verschillende functies, kun jij door te werken bij Corparis bij verschillende opdrachtgevers aan het werk komen. En dat met de zekerheid van een dienstverband. Ben je nieuwsgierig? Lees snel verder of neem contact met ons op.

Detacheren

Detacheren houdt in dat je wordt uitgeleend naar een opdrachtgever voor de invulling van een functie of uitvoering van een opdracht. Dit is vaak gebonden aan een bepaalde tijdsduur. Het voordeel voor jou is dat je bij ons onder contract blijft staan. Na beëindiging van het detacheringsproces helpen we je bij het vinden van een nieuwe geschikte opdracht. Ook betalen we je loon uit en regelen we alle administratie.

Professioneel en persoonlijk

Om je goed te kunnen helpen, gaan we altijd eerst met je in gesprek. We willen namelijk weten waar je op professioneel vlak naar toe wil en hoe je als persoon in elkaar steekt. Met deze informatie kunnen we een geschikte opdracht vinden. Daarnaast zal je contactpersoon regelmatig contact met je opnemen om te kijken hoe het gaat tijdens je detachering. Dit contact onderhouden we ook met onze opdrachtgevers. Zo kunnen we ervoor zorgen dat jij op een geschikte plek terechtkomt en staan we voor je klaar mocht er een conflict komen.

Ontwikkeling

We vinden het belangrijk dat jij jezelf op professioneel en persoonlijk gebied kan ontwikkelen. Daarom bieden we verschillende trainingen en workshops aan. Deze zijn te volgen via onze Campus en Academie. Jij bepaalt welke cursussen je wilt volgen. Sommige trainingen worden aangeboden of zijn een samenwerking met onze opdrachtgevers. Door kennis op te doen, bepaal jij welke richting jij je carrière wil geven.

Zet de eerste stap

Wil jij starten met detacheren in de zorg in Flevoland? Zet de eerste stap en solliciteer op een van de vacatures. We zullen zo snel mogelijk je sollicitatie in behandeling nemen. Wil je liever eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.