Detacheren zorg Drenthe

Detacheren in de zorg Drenthe? Kom werken bij Corparis. Met detacheren kun jij veel ervaring op doen en met de zekerheid van een dienstverband. Binnen de sector zorg kun jij in verschillende functies werkzaam zijn, maar die keuze is soms lastig te maken. Gelukkig kan je door middel van detachering ervaring op doen alvorens je een keuze maakt.

Detacheringsproces

De eerste stap om te kunnen gaan detacheren is solliciteren op een van onze vacatures. We zullen je uitnodigen voor een gesprek als we denken dat jij het Corparis DNA bevat. Dit DNA bestaat uit: professioneel, persoonlijk en proactief. Dit verwachten we van onze medewerkers, opdrachtgevers en professionals. Tijdens het gesprek willen we jou leren en erachter komen wat jouw ambities zijn. Op basis van die informatie helpen we jou met het vinden van een geschikte opdracht. Wij verzorgen het gesprek met de opdrachtgever en na akkoord ook het detacheringscontract.

Waarom detacheren bij Corparis?

Werken bij Corparis betekent dat jij veel afwisseling en uitdaging krijgt tijdens je loopbaan. Daarnaast krijg je een eigen contactpersoon waarmee jij contact kan opnemen tijdens je detachering. Ook staan we voor je klaar als je vragen hebt over je carrière. En helpen we je met het vinden van een geschikte opdracht.

Jouw ontwikkeling

Wij zijn er om jou te begeleiden en ondersteunen. Daarom kun je via onze Academie en Campus verschillende trainingen volgen. Hiermee willen we je handvatten geven tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Of dit nu is voor de omgang met cliënten of je eigen ontwikkeling, wij bieden het aan. Daarnaast kun je in contact komen met andere professionals tijdens onze netwerkborrels. Deel je kennis en kunde met anderen waardoor jij zelf ook weer ontwikkeld.

Start je reis

Wil jij je reis starten door te gaan detacheren in de zorg in Drenthe? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.