Detacheren wonen

Waarom kiezen voor detacheren in de sector wonen? Omdat het de manier is om bij verschillende bedrijven ervaring op te doen. En bij Corparis kun je dit zelfs op landelijk niveau uitvoeren. Nieuwsgierig geworden naar detacheren en wat het inhoudt? Lees dan snel verder.

Detachering

Detachering betekent dat personeel gehuurd wordt. Als jij bij Corparis werkt dan word je uitgeleend naar een van onze opdrachtgevers. Zij huren als het ware jou in. Vaak is dit voor een langere periode, maar af en toe kan het ook voor een kortere periode zijn. Dit is afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Ook tijdens de detachering blijf je bij ons onder contract staan. Wij regelen je loon en overige zaken. En wij stellen een overeenkomst op met de opdrachtgever.

Werken bij Corparis

Wij hebben een landelijke dekking aan opdrachtgevers binnen de sector wonen. Daarom zijn er veel mogelijkheden voor jou om ervaring op te doen. Dit betekent ook dat er verschillende functies zijn waar jij op kan solliciteren. Samen met jou gaan we op zoek naar een passende opdracht en opdrachtgever. Daarnaast kun jij je bij ons blijven ontwikkelen doordat we diverse cursussen en trainingen aanbieden.

Het proces

Om te starten met detacheren, moet je solliciteren op een van de vacatures. We zullen je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen en reageren. Als jij past bij ons bedrijf zullen we je nodigen voor een gesprek. Na het gesprek weten we of jij past bij de opdrachtgever. Als dit het geval is dan stellen we je voor. Als de opdrachtgever enthousiast is, dan kun jij daar aan de slag.

Start je reis

Ben jij overtuigd van detacheren in de sector wonen? Wacht dan niet langer en solliciteer direct. Heb je toch nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden graag al je vragen.