Detacheren professionals Den Bosch

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen de sector wonen of zorg in de regio Den Bosch? Neem dan contact op met Corparis en maak gebruik van ons grote netwerk aan interessante vacatures. Ons netwerk bestaat uit verschillende bedrijven die een ruim aanbod aan vacatures met zich meebrengen. Wij detacheren professionals in de regio van Den Bosch.

 

Detacheren

Weet je niet helemaal wat detacheren inhoudt? Geen probleem wij leggen het graag uit. Door een detacheringscontract te tekenen ga jij ermee akkoord dat Corparis jou in principe uitleent aan een ander bedrijf. Voor dit bedrijf ga je een bepaalde functie uitoefenen met daarbij de bijbehorende werkzaamheden. Het voordeel van detacheren is dat wij alle problemen voor jou oplossen en zorgen dat jij ergens aan de slag kan. Is je eerste opdracht voorbij? Dan kijken wij verder en vinden we een nieuwe opdracht. Zo blijf jij aan het werk en kom je niet stil te zitten. Om een goed beeld te krijgen van jou en je wensen op het gebied van je carrière komen we graag met je in gesprek. Op die manier kunnen wij jou de beste banen aanbieden.

 

Jouw persoonlijke ontwikkeling

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat vooraan bij Corparis. Wij bieden verschillende trainingen en cursussen aan die je helpen met verschillende onderwerpen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld te werken aan je leiderschapskwaliteiten of aan je mentale gezondheid. Binnen onze Campus en Academie ligt een groot aanbod aan trainingen voor je klaar. Werken bij Corparis betekent dat je initiatief, kwaliteit en socialiteit van ons kan verwachten.

 

Neem contact met ons op

Ben jij klaar om je eigen reis te starten en denk je dat wij je daar goed bij kunnen helpen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en wie weet solliciteer jij vandaag nog op een prachtige functie. Wij kijken er naar uit om jou te ondersteunen bij je reis als professional.