Detacheren professional Zorg

De zorg sector bevat vele facetten. Wanneer je zoveel mogelijk ervaring op wilt doen is het mogelijk om te gaan detacheren als professional in de Zorg. Detacheren bij Corparis biedt de mogelijkheid om jezelf binnen deze sector te ontwikkelen. Ook brengt het de zekerheid van een dienstverband. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder of neem contact met ons op.

 

Sector zorg

Wanneer je aan het werk gaat binnen de zorg zijn er vele mogelijkheden. Doordat er zoveel verschillende banen zijn kan het soms lastig zijn om te beslissen welk gebied het beste aansluit bij jou. Om erachter te komen in welk gebied jij je wilt gaan specialiseren is het daarom belangrijk dat je aan de slag gaat in de verschillende gebieden. Bij Corparis krijg je de mogelijkheid om bij verschillende werkgevers aan diverse opdrachten te werken. Zo kom jij erachter wat bij je past en doe je tegelijkertijd veel ervaring op binnen de zorg sector.

 

Detacheren bij Corparis

Corparis beschikt over een groot netwerk met zorg gerelateerde bedrijven door heel Nederland. Daarom is het mogelijk om bij Corparis aan de slag te gaan bij de vele werkgevers die zich vestigen door heel Nederland. Doordat Corparis persoonlijk contact heeft met elk bedrijf weten wij hoe de bedrijfssfeer is en wat zij zoeken in een kandidaat. Doordat wij een persoonlijk gesprek met je aangaan en jouw kwaliteiten, ambities en wensen in kaart brengen kunnen wij de juiste match maken.

 

Wanneer je gaat detacheren bij Corparis blijf je onder contract staan bij ons. Dit betekent dat wij naast het vinden van werk, wij ook alle administratie en uitbetalingen regelen voor jou.

 

Ontwikkelen met Corparis

Bij Corparis vinden wij het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Wij helpen je hierbij zowel persoonlijk als op professioneel vlak. Via onze academie is het mogelijk om trainingen en cursussen te volgen die aansluiten op jouw vakgebied of persoonlijkheid. Vaak zijn deze trainingen en cursussen gratis voor medewerkers. Je ontvangt binnen Corparis een persoonlijk contactpersoon waar jij je vragen aan kunt stellen.

 

Start je reis

Wil jij starten met detacheren als professional binnen de zorg? Solliciteer dan op een van onze vacatures. Wanneer je hebt gesolliciteerd, zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.