Detacheren professional zorg Utrecht

Waarom je moet kiezen voor detacheren als professional in de zorg in Utrecht? Omdat je veel ervaring op kan doen met het voordeel van een dienstverband. Daarnaast helpen we jou met het vinden van een geschikte baan en begeleiden we je tijdens het detacheringsproces. Wil je meer weten? Lees snel verder of neem contact met ons op.

 

Detacheren bij Corparis

Wanneer je komt detacheren bij Corparis word je uitgeleend aan een bedrijf. Tijdens het detacheringsproces blijf je te allen tijde bij ons onder contract staan. Dit betekent dus dat wij ook alle administratieve taken regelen. Maar ook bij het vinden van nieuwe opdrachten helpen wij je. Tijdens het proces werk je aan een opdracht bij één van onze opdrachtgevers uit het grote netwerk van Corparis. Deze opdracht of functie is altijd voor een bepaalde tijd. Wanneer deze functie of opdracht volbracht is gaan wij samen weer op zoek naar een nieuwe geschikte opdrachtgever. Bij Corparis onderhouden wij altijd persoonlijk contact met zowel jou als met de opdrachtgevers. Hierdoor kunnen eventuele problemen of andere kwesties snel en gemakkelijk worden opgelost.

 

Professionele ontwikkeling

Om je carrière goed te bepalen is doorlopende ontwikkeling erg van belang. Om jou op zowel professioneel als persoonlijk vlak goed te ondersteunen bij deze ontwikkeling bieden wij diverse trainingen en cursussen aan. Deze zijn voor medewerkers van Corparis bijna altijd gratis. Deze trainingen en cursussen bieden wij aan via onze eigen Academie en Campus. Ook zijn ze soms in samenwerking met onze opdrachtgevers. Door onze georganiseerde netwerkborrels door het jaar heen is het mogelijk om kennis te maken met andere professionals en ervaringen uit te delen.

 

Start je reis

Wanneer jij wilt gaan starten met detacheren als professional binnen de zorg in Utrecht kun je vandaag nog gaan solliciteren op één van onze vele vacatures. Heb je nog vragen over ons detacheringsproces of over Corparis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij zullen zo snel mogelijk antwoorden.