Detacheren professional wonen

De sector wonen bevat vele facetten. Wanneer je als professional veel ervaring op wilt doen binnen deze sector kun je ervoor kiezen om te komen detacheren als professional binnen de sector wonen bij Corparis. Door te detacheren via Corparis geef je jezelf de mogelijkheid om te ontwikkelen door vele verschillende ervaringen op te doen binnen meerdere functie. Door ons grote netwerk hebben wij verschillende functies, ervaringsniveaus en opdrachten beschikbaar. Zo zit er altijd iets tussen wat bij jou past. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Sector wonen

Binnen de sector wonen zijn er verschillende mogelijkheden wanneer je begint met detacheren. Doordat er veel verschillende soorten banen zijn kans het soms lastig zijn om de juiste te kiezen. Die het beste aansluit bij jou. Om erachter te komen welke baan het beste bij jou past ga jij samen met een specialist van Corparis in gesprek. In dit gesprek brengen wij jouw wensen en ambities in kaart. Op deze manier kunnen wij samen op zoek gaan naar een functie of opdracht die bij jou past.

 

Detacheren met Corparis

Doordat Corparis beschikt over een groot netwerk met woon gerelateerde bedrijven door heel Nederland is er altijd wel een functie of opdracht bij jou in de buurt. Doordat Corparis persoonlijk contact heeft met al haar opdrachtgevers weten wij precies of een bedrijfssfeer bij jou past en of jij de juiste invulling bent voor een vacature. Wanneer je begint met detacheren kom je bij ons onder contract te staan. Hierdoor regelen wij jou salaris en de bijbehorende administratie. Dat scheelt jou weer een hoop werk.

 

Start je reis

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil jij ook starten met detacheren als professional binnen de sector wonen? Solliciteer nu op één van onze vele vacatures en kom er samen achter of jij beschikt over het Corparis DNA. Zit je nog met vragen of andere twijfels neem dan vrijblijvend contact met ons op.