Detacheren professional wonen Noord-Brabant

Wil jij veel ervaring op doen binnen de woningcorporatie? Door bij Corparis te detacheren als professional in de sector wonen in Noord-Brabant is het mogelijk om aan de slag te gaan bij de vele opdrachtgevers binnen ons netwerk. Wij helpen jou met het vinden van een geschikte baan een begeleiden jou tijdens het detacheringsproces. Ben je nieuwsgierig of detacheren iets voor jou is? Lees dan hieronder meer over het detacheringsproces bij Corparis. Wanneer je nog met andere vragen of opmerkingen zit is het mogelijk om contact met ons op te nemen. Eén van onze professionals zal je zo goed mogelijk helpen.

 

Het detacheringproces van Corparis

Om te beginnen met detacheren bij Corparis zoek je eerst een vacature uit waarop je wil solliciteren. Wanneer wij denken dat jij het Corparis DNA bevat zullen we je uitnodigen op gesprek. Ons Corparis DNA bestaat uit: professioneel, persoonlijk en proactief. Wij verwachten dit niet alleen van onze medewerkers maar ook van de opdrachtgevers en professionals. Tijdens het gesprek willen wij je graag beter leren kennen en erachter komen wat je dromen en ambities zijn. Ook leer jij meer over het bedrijf en ons proces. Op basis van de informatie die we van jou krijgen kunnen wij op zoek gaan naar een geschikte opdracht.

 

Je eigen ontwikkeling bij Corparis

Bij Corparis vinden wij het belangrijk dat jij je blijft door ontwikkelen in je carrière. Om dit te ondersteunen bieden wij meerdere soorten trainingen en cursussen aan in onze academie en campus. Deze zijn bijna altijd gratis te volgen voor onze medewerkers. Ook hebben we meerdere netwerkborrels door het jaar heen waar jij samen met andere professionals ervaringen kunt uitdelen en opdoen.

 

Start met detacheren bij Corparis

Begin met detacheren als professional binnen de sector wonen in Noord-Brabant door te solliciteren op één van onze vacatures. Zit je nog met vragen of twijfels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.